Dana Patriciu si-a calcat pe inima la inmormantarea sotului, Dinu! Uite ce gest a facut

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereLa înmormântare, Dana Patriciu a făcut un pas spre împăcare cu familia fostului soţ cu care nu isi mai vorbea deloc de cand au inceput problemele intre ea si Dinu.

"A mers să-i salute, iar ei (n.r. - mama, fratele, unchiul venit din Canada şi fetele lui Dinu Patriciu) i-au răspuns politicos", a dezvăluit o sursă din anturajul familiei pentru Ring.

Slujba de înmormântare a fost una specială, iar parastasul a avut loc într-un cadru restrâns.fara descriere

"Slujba a durat o oră şi jumătate şi a fost foarte frumoasă. Ana şi Maria (n.r. - fetele lui Dinu Patriciu) s-au descurcat cu toate obiceiurile. Sicriul a fost din lemn masiv, nu din aur cum s-a speculat, ci doar cu mânere aurii, probabil suflate cu aur", a mai spus aceeaşi sursă.

Dinu Patriciu a putut fi admirat de toti prietenii sai in sicriu datorita tehnicii tanatopraxiei.
fara descriere
"Această tehnică, prin rezultatele obţinute, redă persoanei decedate un aspect demn, permite familiei şi celor apropiaţi să păstreze o imagine reală a celui pe care l-au îndrăgit şi, nu în ultimul rând, se câştigă timpul necesar pentru organizarea în cele mai mici detalii a ceremonei de înmormântare sau a transportului de corp pe distanţe lungi, în caz de nevoie",
este prezentată această tehnică pe un site de specialitate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate