Dana Războiu, mărturisiri dureroase: "Mama îl ruga pe tata să nu mă mai lovească în cap. Eram la fel de înaltă ca tatăl meu care mă bătea”

Dana Războiu a avut parte de o copilărie cu multe traume, în care bătăile și violența verbală erau la ordinea zilei.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Dana Războiu a avut parte de o copilărie cu multe traume, în care bătăile și violența verbală erau la ordinea zilei.
Despre aceste episoade, prezentatoarea TV și-a făcut curaj și și-a deschis inima într-o serie de interviuri, mărturisind că i-au luat mulți ani de terapie pentru a se vindeca de aceste traume.
Tatăl abuziv al Danei Războiu a lăsat multe răni în inima ei.

fara descriere

Citeste si: Daniela Crudu s-ar fi împăcat cu iubitul care a desfigurat-o în bătaie. Ce condiții i-a pus

Citeste si: Tatăl criminal al lui George Burcea răbufnește după acuzațiile aduse de fiul lui: „Ce am făcut eu nu era treaba lui. Eu nu mai aveam treabă cu familia lor”

 

„Părinții se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă. Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am și dat la psihologie", a spus Dana Războiu pentru life.ro.

Dana Războiu, lipsită de afecțiunea părintească

Nu mi se făceau toate poftele, chiar nu aveam libertatea de a mă exprima și de a-mi spune dorințele, și de a-mi spune ofurile. Am trăit într-o familie destul de restrictivă și din păcate am trăit într-o familie în care nu se pronunțau cuvintele ‘Te iubesc’ niciodată, niciodată. Erau tabu. Eu nu îmi aduc aminte să îmi fi spus vreodată mama sau tata ‘Te iubesc’, niciodată”, a mai spus Dana Războiu, într-un alt interviu.

fara descriere

Citeste si: Amănunte neștiute din viața soțului Andreei Bălan: George Burcea a fost la un pas de a fi omorât chiar de tatăl lui: „A scos pur și simplu cuțitul să-l taie”

Citeste si: Primele imagini cu Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubitul croat. Cum a fost surprinsă

 

Părinții își manifestau afecțiunea într-un cu totul alt mod.

„Știu că mă plăteau pentru note, încă din clasa I îmi dădeau bani pentru notele de 10, tata mă plătea. Ce n-aș fi vrut să trăiesc este violeța. Violența verbală și violeța fizică. Nu era ceva ieșit din comun, ca părinții să își bată copiii, acum 30 de ani, drept pentru care eu îmi luam palme și lovituri, chiar și adolescentă fiind, ceea ce e și mai trist, pentru că eram la fel de înaltă ca tatăl meu care mă bătea”, a mărturisit fosta prezentatoare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate