Dana Roba, despre Loredana Chivu: ”Are buzele atât de mari că nu mai poate închide gura”

Dana Roba a criticat-o pe Loredana Chivu, despre care crede că a exagerat cu injectarea buzelor atât de mult, încât acestea nu se mai închid acum.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Make-up artistul Dana Roba a analizat, pentru WOWbiz.ro, chipul unor vedete și a vorbit atât despre modul în care se machiază, dar și despre operațiile estetice făcute de acestea la nivelul feței.

Când a ajuns la Loredana Chivu, Dana Roba a făcut comentarii atât la modul în care are tatuate sprâncenele, dar și despre buzele enorme ale blondinei.

fara descriere

”De ce să ai sprâncenele negre când tu ești blondă? De ce, sora mea? Poate să fie ea frumoasă, să semene cu păpușa Barbie, poate să semene cu cine vrea ea… Cine tatuează sprâncene negre unei fete blonde? Sprîncenele astea o îmbătrânesc. Sprâncenele fac 70% din machiaj, nici nu pot să mă uit la machiaj”, a spus Dana Roba în exclusivitate pentru Wowbiz.ro

Citeste si: Loredana Chivu s-a dus în în pelerinaj la Arsenie Boca îmbrăcată în haină de blană, cu poşetă şi eşarfă Dior: ”Cred că se răscoleşte în mormânt săracul preot” FOTO

Și la nivelul buzelor Loredanei Chivu, Dana Roba a făcut mai multe comentarii, și asta pentru make-up artista susține că acestea sunt atât de mari, injectate cu prea mult acid, astfel încât blonda nu mai reușește să-și țină gura închisă.

fara descriere

”Buzele sunt prea mari, nu poate să stea cu ele închise niciodată, sunt exagerate. Și mie îmi plac buzele mari, cărnoase. Sunt fete care nu au buze aproape deloc, ele au nevoie. Dar, ea a exagerat”, a mai spus Dana Roba.

Citeste si: Cu cine și-a pierdut virginitatea Loredana Chivu! După noaptea specială, i-a făcut niște cadouri fabuloase

 

Dana Roba le-a încăierat pe Loredana Chivu și Iasmina Halas

Dana Roba susține că Loredana Chivu și Iasmina Halas, fosta soție a  fotbalistului Daminuță seamănă izbitor, mai ales după intervențiile estetice.

fara descriere

”Loredana seamăna cu Iasmina Halas, iar eu am făcut o dată un colaj și au sărit amândouă în aer, fiecare spunea că nu seamănă cu celalalta, dar ele sunt identice”, a povestit Dana Roba.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate