Dana Rogoz cauta bona pentru fiul ei! "Pana acum n-am avut nevoie"

Vedetei de televiziune ii place foarte mult noua ei "meserie": de mamica.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDana Rogoz are o legatura foarte speciala cu baietelul ei, Vlad, care are deja sase luni.

"Îmi place la nebunie să-l privesc, să-i descopăr gesturile şi reacţiile noi. Ieri, din senin, a început să cânte (mă rog, în felul lui), când a auzit un cântecel într-un desen animat. Am rămas blocată. L-am chemat şi pe Radu să-mi confirme că nu sunt nebună şi că Vlad într-adevăr încearcă să ne cânte. E fascinant să vezi cum creşte, cum se formează. Îmi plac plimbările lungi cu căruciorul printre casele vechi din cartier, când suntem toţi 3. Îmi place când îl ţin la sân şi papă şi se uită în ochii mei în semn de recunoştinţă. Îmi place că "meseria" asta nouă îmi dă enorm de multă energie şi, în acelaşi timp, mă obligă să fiu organizată, să nu mai pierd timp aiurea. Îmi place când mă surprind fiind extrem de calmă într-o situaţie în care prietenele mele sau alte persoane din jur se sperie sau îngrijorează: s-a întâmplat să se înece uşor Vlad cu papa şi prietenele s-au albit lângă mine, mai-mai să leşine, iar eu extrem de calmă l-am bătut uşor pe spate şi copilul şi-a revenit imediat. Îmi place când văd că râde în hohote, pentru că ăsta e semnul cel mai clar că am făcut ceva bine, ceva ce îi place", a spus Dana intr-un interviu pentru Apropotv.ro.

Blondina si sotul ei au luat o decizie importanta: vor sa angajeze o persoana care sa ii ajute cu baietelul. "Nu am bone. Îmi caut una, ce-i drept. Până acum nu am simţit nevoia unei bone, mai ales că l-am alăptat până la 6 luni şi deci, era mai complicat să las pe altcineva în locul meu. M-a ajutat mult mama mea, care e responsabilă de fiecare dată când e musai să plec de acasă şi nu îl pot lua şi pe el. Şi mă ajută Radu foarte mult, iar ăsta cred că e cel mai de preţ ajutor. Spre exemplu acum, cât răspund la acest interviu, Vlad a ieşit la o scurtă plimbare cu tati. Iar în rest, încerc să-l iau cât mai mult cu mine. Am avut şi filmări sau şedinţe foto la care rugăm să se dea stop cât alăptez. Vreau să petreacă cât de mult timp posibil cu noi şi, în acelaşi timp,să fie un copil sociabil. De aceea am decis de multe ori ca decât să îl lăsăm acasă cu bunica, mai bine să îl luăm cu noi", a mai declarat ea.

Dana Rogoz a slabit foarte repede dupa ce a nascut. "Eu am mâncat în sarcina la fel de mult cât mâncam şi înainte, nu m-am abţinut nicio clipă. Am luat 9 kg. 6 kg am dat jos la naştere, iar restul în prima lună . La două luni după naştere eram mai slabă ca înainte. În ultima perioada nici nu m-am mai cântărit. Nu am avut şi nici nu am acest stres al kilogramelor. Vlad mă obligă să fiu mereu în priză, aşa că în mod cert ard cu el mai multe calorii decât o făceam înainte la sală", a precizat prezentatoarea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate