Dana Rogoz, in costum de baie pentru coperta unei reviste! Uite imaginile neprelucrate DELOC: "M-am saturat de atata 'perfectiune' obtinuta pe calculator"

Dana Rogoz a aparut pe coperta de august a revistei Ce se intampla doctore. Ea a acceptat sa pozeze in costum de baie si imaginile nu au fost prelucrate deloc.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descriere"Fotografiile  fara doar si poate unele dintre preferatele mele din vara aceasta, sunt realizate de Adrian Stoicoviciu pentru numarul de august al revistei Ce se intampla, doctore?, pe coperta acareia apar alaturi de Vlad. Adi Stoicoviciu (Stoico cum ii spun eu ) este un fotograf care a stiut intodeauna sa imi puna corpul in valoare, sa ma faca sa ma simt relaxata in timpul sedintei foto (chiar si atunci cand port un costum de baie), asa ca datorita lui am avut curajul sa risc acum si sa va arat aceste fotografii complet neretusate, neprelucrate. E drept ca m-am si saturat de atata “perfectiune” obtinuta pe calculator, pe care o zaresc peste tot in reviste sau bloguri de fashion. Uneori (cand echipa de filmare e pe masura), iti poti permite sa lasi materialul in forma bruta" a scris Dana pe blog.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate