Dana Rogoz, în lacrimi de ziua ei! Artista era dărâmată: „Am plâns de am rupt”

Dana Rogoz a plâns de ziua ei, după și-a pierdut cățelușa.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Dana Rogoz a împlinit vârsta de 34 de ani. Dacă, la un moment dat, a împărtășit cu fanii ei că trăia cea mai frumoasă aniversare din viața ei, spre seară a primit o veste cruntă: cățelușa ei s-a pierdut.

„Doamne, ce zi! Ieri seară, după avanpremiera filmului, după ce toată ziua am spus tuturor că e cea mai fericită aniversare din viața mea, am aflat că Perdita, cățelușa mea, s-a pierdut. Am căutat-o toată noaptea, am plâns de am rupt, am zis că nu e corect ce mi se întâmplă, tocmai de ziua mea, aia "cea mai fericită". De dimineață devreme am început să punem afișe cu poza ei din Piața Victoriei și până în Piața Rosetti. Începusem să îmi pierd orice speranța. Pe la 11:30, în schimb, Radu a primit un telefon în care am aflat la cine a ajuns Perdita noastră și cum o putem recupera. Nu îmi venea să cred! Va imaginați ce bucurie am trăit când am recuperat-o, după toate cele întâmplate. Apoi, în grabă, am plecat spre aeroport. Acolo, alte aventuri, nu am mai încăput în avion, ne-au transferat în altul.... dar într-un sfârșit, am ajuns toți 3 la Paris! Acesta a fost cadoul de ziua mea de la băieții mei și am de gând să mă bucur până duminică de fiecare clipă! Al 34-lea an al vieții mele a început foarte aventuros”, a spus Dana Rogoz pe Instagram.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar Rogoz se află acum la Paris, alături de soțul ei și de fiul lor, de unde a și publicat o fotografie.

Citeste si: Un cântăreț de muzică populară își caută mama: „Vreau doar să ştiu cine m-a născut”

Citeste si: Aroganța Alinei Vidican! Cristi Borcea trece prin emoțiile vieții, așteptând eliberarea, ea se răsfață cu cheltuieli de sute de mii de dolari

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate