Dana Rogoz, in noulea cer! Afla motivul pentru care actrita este in culmea fericirii

Distribuie pe:

fara descriere

 

Dana Rogoz îşi va petrece acest weekend în Centrul Vechi, într-o sesiune organizată de shopping de calitate. Vedeta se va afla sâmbătă şi duminică la târgul "Cloud no 9", un eveniment unde tineri designeri români îşi vor prezenta în premieră noile colecţii. În frunte cu Dana Rogoz, amatoarele de lucruri de calitate la preţuri rezonabile, vor putea găsi o ofertă amplă de obiecte vestimentare, bijuterii, pantofi, genţi, cosmetice bio, lenjerie de corp push-up sau decoraţiuni interioare, toate produse unicat.

În cadrul târgului, care de altfel este primul pop-up store dedicat produselor de autor, vor avea loc demonstraţii speciale de make-up oferite de Katalina Barbu şi de creaţie de bijuterie contemporană ale artiştilor din cadrul Şcolii de Bijuterie Contemporană. Vizitatorii târgului, ce se va derula sâmbătă şi duminică între orele 11:00 - 17:00, la Godot Cafe Teatru în Centrul Vechi, vor avea parte de mai multe surprize din partea organizatorilor printre care sucuri cu ghimbir din partea casei, cărţi şi reviste de fashion şi ocazia de a sta de vorba cu Dana Rogoz. De altfel, pe blogul său www.danarogoz.ro, vedeta scrie:

"Pe mine, weekend-ul acesta mă veţi găsi la târgul Cloud no 9.. Sincer, am auzit atâtea detalii de la organizatori, încât m-au convins că va fi unul dintre cele mai cool evenimente de acest gen de la noi. Va fi mai mult decât un târg. Aş vrea tare mult să ne întâlnim şi să facem poze împreună pentru blog. Dacă ajungeţi la Godot weekend-ul acesta, să mă trageţi neapărat de mânecă, să putem sta la poveşti", a scris Dana Rogoz, care de altfel s-a şi pozat pentru blogul său în ţinute Irenka, casă de modă ce va fi prezentă la acest târg.

Promovat prin intermediul Clara Ilie PR Agency, evenimentul "Cloud no 9" se bucură de prezenţa unor expozanţi precum IRENKA, Andreia Gabriela Popescu, iBoutiquela, Ykym Bags, Luic’s Stuff, Lou Lou lingerie, Soap Mill, Una ca Luna, Amărui de Ciocolată.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate