Dana Rogoz, lovita si scuipata pe strada! Mesajul dur pentru femeia care a facut asta! O va face sa intre in pamant de rusine

Dana Rogoz a scris un measj dur pentru femeia care s-a laudat ca a batut-o si scuipat-o pe strada.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Dana Rogoz a avut parte de multe intamplari oribile pe vremea cand era doar un copil si abia devenise cunoscuta. Ea a povestit ca multi copii se purtau urat cu ea, insa socul cel mai mare l-a avut cand a vazut ca o femeie in toata firea se mandreste cu gestul pe care l-a facut. 
 
O femeie a povestit ca si ea a palmuit-o si scuipat-o pe Dana Rogoz: "Am batut-o pe strada. Pur si simplu vorbea ingamfat. Eu si o prietena am intrat in vorba cu ea. Sincer, o admiram. Erau alte vremuri. Ea, infumurata, a zis ceva in sictir. Era o proaspata vedeta cica. Apoi i-am tras un scuipat plus o palma. E rusine sa te porti urat cu oamenii care te plac", a scris femeia intr-un comentariu la una dintre postarile Danei. 
 
Actrita nu a putut suporta si a facut public mesajul si i-a dat un raspuns care o va face sa intre in pamant de rusine. 
 
"Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Iniţial m-am blocat. Mi s-a oprit respiratia. Probabil m-am blocat la fel ca Dana-copil in momentul respectiv.
 
ram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de multi alti copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată cand eram victima a bullying-ului. Si alti colegi de scoala erau agresati, doar că din alte motive. La mine, “problema” era ca sunt “vedeta”. Atât. Era suficient pentru unii. Uneori ma recunoşteau pe strada, alteori în autobuz, şi “admiraţia” lor se manifesta in felul descris mai sus. Ma scuipau chiar inainte de a se inchide usile de la troleul aglomerat si ramaneam sa ma sterg pe scari, neputincioasă. Aveam vreo 9 – 10 ani. Pe la 12 trebuia sa suport deja mâinile băieţilor care voiau cu orice preţ să ridice fusta Abramburicai pe strada. Dar le treceam pe toate la “riscurile meseriei” şi mergeam mai departe.
 
Doar că azi, în urma acestui mesaj, as vrea sa ma întorc la Dana-copil lovită şi scuipata de aceste fete şi să îi spun ca nu e vina ei, ca nu a gresit cu nimic. Dana-adult vrea sa ii şteargă scuipatul, sa o strângă în braţe pe Dana-copil şi să o felicite pentru instinctul bun pe care l-a avut încercând să evite astfel de oameni. Si as lasa-o sa imi plângă in brate.
 
Si tot Dana-adult vrea sa ii răspundă femeii care se lauda acum cu acest comportament. Ruşinea e a dumneavoastra, doamna. Rusine ca anii au trecut şi ca ati ramas la fel. Imi pare rau pentru proasta educaţie pe care ati primit-o cand eraţi copil, dar nu pot sa va scuz pentru adultul care ati devenit. Pare ca sunteti la rândul dumneavoastra mama. Cum ati reactiona cand copilul ar veni acasa batut si scuipat de altcineva? Imi imaginez, cu tristeţe, ca încurajaţi genul acesta de comportament. Imi imaginez ca ati fi fericita stiind ca v-a mostenit si ca tradiţia merge mai departe. Pentru copilul meu şi pentru alţi copii sunt furioasă acum.
 
Sunteti mândră de ce mi-ati facut impreuna cu prietena dvs încât aveti curajul sa va laudati pe contul meu? Sa va fie rusine. Nu ati inteles nimic din viata asta”, a scris Dana Rogoz pe blogul său personal.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: