Dana Rogoz sărbătorește 7 ani de căsnicie! A făcut publice imaginile de la cununie

Este fericire mare în familia Danei Rogoz. Astăzi sărbătoresc 7 ani de căsnicie cu regizorul Radu Dragomir.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir sărbătoresc astăzi șapte ani de căsnicie. Vedeta a și postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la cununie. Cu ocazia acestei aniversări, Dana Rogoz a făcut o mărturisire frumoasă. Cea care a devenit cunoscută pentru ”Abramburica” iubește ca la început! Chiar dacă există o diferență de vârstă considerabilă, de 18 ani, au împreună un băiețel, pe Vlad, în vârstă de 5 ani, dar și o poveste de familie frumoasă.

”9 iulie 2012. Foarte fericiți și emoționați, am spus amândoi DA”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

Citeste si: Alex Bodi rupe tăcerea! Ce căuta Bianca Drăgușanu în mașină cu șoferul depistat cu droguri! A vorbit și de despărțire: "A acționat ca o femeie singură, s-a distrat"

fara descriere

Citeste si: Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Bodi NU s-au despărțit! Au venit împreună la TV și au spus totul!

Citeste si: Andreea Bănică s-a pozat așa de dimineață și a urcat fotografia pe net. Ce observație i-au făcut unii internauți?

Cum a fost cerută în căsătorie

”Radu nu avea dubii în privința răspunsului. Știa că merge la sigur. Dar voia totuși să fie pusă întrebarea, fix ca la carte, și să existe răspunsul, în mod oficial. După care să îmi pună inelul. Tot momentul cererii în căsătorie s-a petrecut în prima noastră rulotă, cumpărată de Radu special pentru a găzdui acest eveniment, dar și pentru viitoarea lună de miere. Parcase rulota în cel mai bun loc din Praga, cu cea mai frumoasă priveliște. A scos inelul, a rostit întrebarea, am răspuns Da, ne-am îmbrățișat. Și am început să plângem, stând așa îmbrățișați, minute bune. A fost extrem de emoționant pentru amândoi, deși hotărârea o luasem fiecare cu mult timp înainte”, a povestit Dana Rogoz.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate