Dana Savuica, artista in cafea pentru sot si prietenul Helmuth Duckadam! Uite-o pe vedeta cum s-a descurcat in barul unui local de lux, in postura de "ucenic"!

Duminica, 7 decembrie, intre orele 10:00-12:00, Dana Savuica a servit cafea brasovenilor in scop caritabil. Toate fondurile stranse in urma actiunii ei au mers catre Asociatia Copiii de Cristal din Brasov si Asociatia “Trebuie!” din Sebes.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereAmbele asociatii ofera sprijin si terapie specializata persoanelor diagnosticate cu autism si tulburari din spectrul autismului. Acestia au mare nevoie de o camera senzoriala pentru tratamentul pacientilor pe care ii au in ingrijire. Singura sansa catre independenta pe care o au persoanele diagnosticate cu autism este terapia specializata.

fara descriereDana Savuica s-a implicat in aceasta actiune si a oferit celor prezenti aroma bucuriei constand intr-o gama varianta de cafele si ceaiuri. Alaturi de ea s-au aflat sotul sau, Razvan, dar si bunul prieten, Helmuth Duckadam impreuna cu familia.

fara descrierefara descriere"Duminica, timp de doua ore, am invatat sa prepar diverse tipuri de cafea si ceaiuri, toate realizate din cele mai alese ingrediente organice, aduse tocmai din Thailanda. L-am rasfatat pe sotul meu cu o cafea aromata, macinata proaspat, la care am adaugat spuma de lapte si putina dragoste. In plus, am invatat sa fac desene in cafea si l-am surprins pe Razvan, dar si pentru bunul meu prieten Helmuth Duckadam, cu indemanarea mea in coffee art", a marturisit Dana Savuica.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate