Dana Savuica si-ar lasa fata sa pozeze intr-o revista dedicata barbatilor: "Daca isi doreste acest lucru, nu e nicio problema"

Distribuie pe:
fara descriere

 

Prezenta la relansarea hotelului International din Sinaia, Dana Savuica,creatoare de moda a vorbit petru WOW biz despre cum a fost cucerita in tinerete de sotul ei, despre pasiunea ei pentru inot, explicand, tototadata, de ce nu ar mai accepta sa se dezbrace intr-o publicatie destinata barbatilor.

"In tinerete, sotul meu in timp ce ma curta, pentru a ma cuceri, obisnuia sa ma aduca la hotelul International din Sinaia. Pe vremnuri, insemna ceva sa intri in acest hotel. El asa credea ca ma poate cuceri. In cele din urma a reusit"
, a dezvaluit pentru Wowbiz, Dana Savuica.

Creatoarea de moda si-a amintit si de momentele in care practica inotul de performanta, astzi, fiind capabila sa faca lejer 50 de bazine in lungimea lor, fara probleme. "In copilarie, am practicat inotul de performanta. Eram o specialista in bras. Este sportul pe care l-am practicat ca hobby ori de cate ori am avut posibilitatea. Cu un pic de antrenament, azi, pot face cu lejeritate 50 de bazine", a precizat Dana Savuica.Referindu-se la momentul aparitiei intr-o revista dedicata barbatilor, Dana Savuica a mentiionat ca nu va mai accepta sa apara a doua oara intr-o astfel de publicatie, dar daca fiica ei, va dori sa faca acest lucru, va fi de acord cu decizia ei.

"Am mai primit oferta de a aparea in Playboy. Se dorea o revenire a mea , dar eu sunt adepta lucrurilor facute o singura data, si bine. Din moment ce esti un pionier si lansezi ceva, e bine sa ramii asa. A face ceva cu repetitie, nu-ti mai ofera surpriza, farmecul sau misterul acelui moment. Fiica mea daca isi doreste acest lucru o voi lasa. Trebuie sa o faca insa cu maxima atentie asa cum am facut-o si eu. Insa, din cite stiu eu ea nu-si doreste sa intre in lumea show-biz-ului. Este studenta a facultatii de Stiinte Politice, sectia limba engleza. Vrea sa urmeze o cariera in diplomatie, dorind sa-l urmeze pe tatal meu.", a adaugat Dana Savuica. (Razvan Ionascu)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate