Dana Savuica si Crina Matei, ingrozite de emisiunile estivale. "Nici in ruptul capului nu mi-as mai risca sanatatea pentru un show"

Vara acesta, Dana Savuica si Crina Matei au acceptat sa participe intr-un show de televiziune estival, destul de dur in timpul caruia s-au temut sa nu se accidenteze.

Distribuie pe:

Autor:

Dupa luni bune de la incheierea filmarilor unei emisiuni de televiziune, un format de succes care a fost importat din strainatate, doua vedete angrenate in acest proiect isi spun oful si vorbesc despre teama pe care au resimtit-o pe tot parcursul competitiei. Si, din cate se pare, temerile lor au fost intemeiate, in perioada saptamanilor de antrenament si in zilele de filmare desfasurate in Bazinul Olimpic de la Bacau, un numar impresionant de vedete accidentandu-se din neatentie.  fara descriereCrina Matei nu mai vrea sa auda de show-uri TV filmate la bazinul de inot kalooga_36441" A fost nu greu, foarte greu. Cumplit! Am zis ca nu se mai termina filmarile. Mi-a fost tema de la inceput pana la sfarsit si am stat cu "Tatal Nostru". In proiecte periculoase nu ma mai bag" ne-a declarat Crina Matei.

fara descriereDesi a facut inot de performanta, Dana Savuica a stat cu sufletul la gura pe parcursul filmarilorDana Savuica se declara intrutotul de acord cu cele spuse de actrita Crina Matei.

"Eu cand m-am bagat in treaba asta am zis ca pot sa duc. Am fost campioana la inot si imi place apa ca la peste. Insa, acolo, erau unii care voiau sa braveze, sa rastoarne clasamente, sa demontreze ca ei pot, dar nu realizau cat de periculoase erau sariturile in bazin de la inaltime. Nici in ruptul capului nu mi-as mai risca sanatatea pentru un show estival. E pericol, poti sa pleci pe targa", a declarat Dana Savuica pentru WOWbiz.ro.

Tensiune maxima! I-au sarit si penele din cap! Ozana Barabancea s-a aruncat de la 10 metri in piscina - Toata lumea si-a tinut sufletul la gura!

Reactia fabuloasa a Ozanei Barabancea dupa ce a pozat in costum de baie, scandalizand lumea: "Volumul meu e direct proportional cu inteligenta mea!"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate