Dani confirma ca s-a despartit de Mihaela! Mesajul lui impresionant: "Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii, cu cele mai intense trairi alaturi de doamna mea"

Mihaela Radulescu si Dani Otil au decis sa puna punct relatiei pe care au avut-o timp de 6 ani.

Distribuie pe:

fara descrierePrezentatorul TV a decis sa clarifice cum stau de fapt acum lucrurile intre ei si cu ce a ramas el dupa despartire. Dani recunoaste ca a fost o perioada frumoasa traita langa Mihaela si ca nu va uita niciodata tot ce au facut impreuna.

kalooga_36441" Eu si Mihaela suntem bine. NOI nu mai formam un cuplu de ceva vreme - deci…nu avea cum sa plece CU ALTUL de acasa si nici cum SA-MI DEA PAPUCII. Oricat mi-ar folosi in ochii viitoarelor “pretendente” imaginea de victima, am sa o contrazic din start. Nu ne-am despartit nici la Maruta, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despartit cu usi trantite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi in ochi si ne-am declarat invinsi de un destin, care si-a chemat in ultimii ani in ajutor prea multi factori. A fost o lupta grea si nedreapta, inca de la inceput. Dar asta se intampla cu vreme multa in urma.

Doare tare neimplinirea noastra, dar ma mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul sa fie prima. Soarta si-a intors privirea, in sfarsit si catre ea. Merita din plin. Mi-a oferit cei mai frumosi ani. A renuntat la mai multe lucruri decat va imaginati ca sa imi fie lipita. Si mi-a fost. Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii. Raman cu cele mai frumoase vacante. Raman cu cele mai intense trairi. Dupa sase ani langa “doamna mea” arat altfel… vorbesc, calatoresc, ajut, ma implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat. Femeia care imi va purta inelul pe deget sau copiii in pantece va avea de ce sa ii multumeasca. Uite de asta, prima invitatie la nunta mea(cu cine s-o califica), e scrisa in alb, pe numele Mihaelei. Eu am sarit acum mult timp din stratosfera, fara costum si fara antrenament …cand mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC!"
a scris Dani pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate