Dani Ionescu, presupusul fiu din flori al lui Mircea Sandu: "Vreau sa ma priveasca in ochi si sa ma recunoasca!"

Dani Ionescu vrea cu tot dinadinsul sa dovedesca un lucru despre care s-a vorbit ani de zile in mass-media: ca Mircea Sandu este tatal lui!

Distribuie pe:

fara descriereProcesul pe care Dani Ionescu, student in anul trei al Academiei de Teatru si Film din Bucuresti, i l-a intentat lui Mircea Sandu, presedintele FRF, isi continua parcursul normal. La ultima infatisare care a avut loc la tribunal, judecatorul a mai solicitat inca un act la dosar, pe care avocatul lui Dani il va depune in cateva zile.

“Procesul va continua si pot sa va spun ca nu se va incheia decat in momentul in care se va face testul ADN de catre Mircea Sandu. Prin acel test se va demonstra ca toate declaratiile mele nu au fost doar vorbe-n vant si ca el este tatal meu natural. Ce-i cer? Ce i-am cerut dintotdeauna. Sa aiba puterea sa ma priveasca in ochi si sa recunoasca faptul ca este tatal meu”, a declarat Dani Ionescu. Intregul scandal a izbucnit in 2003, cand mama lui Dani Ionescu, Liliana Codreanu, dezvaluia presei ca fiul ei este conceput cu Mircea Sandu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate