Dani Mocanu a băut 100 de whisky înainte să se urce în avion, ca să îşi facă curaj: „Sunt apt de plecare” FOTO

Fanii au văzut că Dani Mocanu a băut 100 de whisky înainte să se urce în avion.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Dani Mocanu a băut 100 de whisky înainte să se urce în avion. Manelistul a zburat zilele trecute la Roma şi, înainte de îmbarcare, a trecut pe la un bar din incinta aeroportului Henri Coandă. (vezi ce colaborare a avut Dani Mocanu cu Andy)

Citeste si: Momente de panică pentru Jador! I s-a făcut rău la aeroport şi nu a mai putut să se ţină pe picioare! Vezi ce probleme are artistul! EXCLUSIV

Citeste si: Dani Mocanu ”rupe” pe Youtube, dar e incredibil câți bani primește de la platforma online! Ar putea să-și cumpere o mașină în fiecare lună

Citeste si: Dani Mocanu spală pe jos cu Jador de la ”Puterea Dragostei”! Ce spune despre manelist VIDEO

Dani Mocanu a băut 100 de whisky înainte să se urce în avion: "Din nou pe drumuri"

Dani Mocanu a băut alcool pentru a-şi face curaj înaintea zborului. El a ras un pahar de whisky şi o doză de băutură energizantă. „După 100 de whisky sunt apt de plecare. Din nou pe drumuri, azi mergem la Roma”, a explicat manelistul.

fara descriere

Dani Mocanu a băut 100 de whisky înainte să se urce în avion: "Cel mai tare şmecher” 

E clar că Dani Mocanu a băut 100 de whisky înainte să se urce în avion. „Drum bun să ai... Zbor plăcut, bosule!... Trăiască hitul României... Cel mai tare şmecher”, au fost câteva din mesajele pe care fanii i le-au trimis lui Dani Mocanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate