Dani Mocanu a intrat în cabina piloţilor de avion: “Cu frații mei Luca şi Giovani, cei mai şmecheri piloți italieni” FOTO

Dani Mocanu a intrat în cabina piloţilor de avion, cu ocazia unui zbor spre Italia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Dani Mocanu a intrat în cabina piloţilor de avion înainte ca aparatul de zbor să decoleze. Manelsitul s-a fotografiat cu cei doi şi a postat: “Cu frații mei Luca si Giovani, cei mai smecheri piloți italieni”. (vezi cum l-a jignit Babi Minune pe Alex Velea)

Citeste si: Nicolae Guţă s-a tatuat pe frunte în memoria tatăl său! Acesta a murit când manelistul avea doar 16 ani! După ce a devenit bogat, Guţă a ridicat un monument de marmură la locul de veci al părinţilor! FOTO

Citeste si: Ce a spus Dani Mocanu după ce a fost trimis în judecată pentru incitare la ură împotriva femeilor: „Nici să cânţi nu mai ai voie!”

Citeste si: Dani Mocanu, pus pe scandal după ce s-a zis că ar fi fost bătut de alt manelist: ”Mă bat singur cu 25-30, din toate genurile muzicale”

„Auzi ce zice avionu'm Danutuuleee, mai sus de locul 2 nu pot sa zbor, ca tu ești pe locu" 1... Te lasi de cântat Danuțule..Și te faci pilot... Nici în filme n-am văzut atâtea butoane”, au postat admiratorii lui Mocanu.

fara descriere

Dani Mocanu a intrat în cabina piloţilor de avion. A fost trimis în judecată din cauza unui videoclip 

Zilele trecute, Dani Mocanu a fost trimis în judecată din cauza unui videoclip. El este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 că videoclipul "Curwa", lansat în aprilie 2019, pe canalul youtube, incita lă ură împotriva femeilor.

„În data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online Youtube un videoclip filmat şi montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură şi discriminare împotriva femeilor”, se arată într-un comunicat al Parchetului Judecătoriei Sectorului 1.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate