Dani Mocanu, amendat drastic de procurori pentru un nou videoclip

Dani Mocanu reușește să facă ”performanță” și în războiul său cu procurorii, nu doar în domeniul manelelor, artistul fiind, de curând, amendat pentru un videoclip în care încerca să se disculpe după ce a fost acuzat infracţiunea de incitare la ură sau discriminare.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Manelistul Dani Mocanu spera ca ziua lui de naștere să fie una liniștită, iar cheful pe care îl dădea în cinstea împlinirii a 27 de ani să fie unul fără invitați... nedoriți.

Citeste si: Ea este fiica secretă a lui Dani Mocanu: „N-am să-mi las copiii niciodată. Nu contează câți am sau cu câte femei sunt făcuți!” FOTO

Citeste si: Dani Mocanu, melodie manifest după ce a fost săltat de mascați! ”Domnule procuror, cred ca aveți ceva personal cu mine”

Citeste si: Prima reacție a lui Dani Mocanu după ce a fost săltat de mascați pentru un videoclip: ”Risc între 6 luni și 3 ani de închisoare”

Doar că, de cum s-a luminat de ziuă, Dani Mocanu a avut parte de o serie de invitați pe care, cu siguranță, nu i-ar fi chemat la petrecere. Mai exact, câțiva mascați și un procuror. Normal, motivul vizitei nu a fost cel pentru o urare de viață lungă, ci pentru a fi tras la răspundere pentur cea mai nouă piesă de-ale sale, cea prin care, cumva, își cere și scuze pentru piesa ”Curwa”, dar o face în stilul său caracteristic, atacându-i totodată pe procurori și pe mascați, melodia „Nu denigrez femeile”.

fara descriere

”Ieri, de ziua mea, am fost adus în fața procurorului din sectorul 1 București! A vrut pur si simplu să-mi strice ziua. Il doare fix în p... de tot ceea ce este în jurul lui. Ura personală față de mine este mai mare decât bunul simț, pe care ar trebui să-l aibă înainte să-și facă meseria fiindcă până la urmă toți suntem oameni. Din suspect am devenit inculpat. ba mai mult... Am primit și o amendă de 1000 de lei pentru scena de la minutul 1:34 din videoclipul ”Nu Denigrez Femeile” fiind acuzat că în aceea scenă m-am ridicat amenințător către procurorul din videoclip... Poate vi se pare de râs, dar chiar este adevărat... Mă întreb oare ce se întâmpla dacă îl împușcam pe procuror în videoclip? Îmi dădea mandat vreo 20 de ani?”, spune Dani Mocanu, amenda de care vorbește fiind primită în urma unei prestații în fața unui actor, nu în fața unui procuror adevărat.

fara descriere

Dani Mocanu, săltat de mascați pentru un clip

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de incitare la ură sau discriminare, faptă prev. de art. 369 Cod penal”, este anunțul făcut de autorități cu privire la Dani Mocanu. După ce a stat la audieri aproape 12 ore, Dani Mocanu a fost eliberat de procurori, urmând ca, pe 2 septembrie, să revină la București pentru noi audieri. ”Sunt, deja, foarte obosit, subiectul e dificil. Nu am nicio interdicție. Mi-au dat drumul după 24 de ore și am mers direct acasă. Au stabilit un termen pentru data de 2 septembrie, va trebui să mă prezint la Procuratură ca să continuăm povestea”, ne-a spus, sfârșit de oboseală, Dani Mocanu. Mai mult, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, celebrul manelist a mai făcut o serie de precizări. ”Ce se întâmplă este foarte absurd., Dar, legea spune că eu risc între 6 luni și 3 ani de închisoare”, ne-a mai spus Dani Mocanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate