Dani Mocanu are probleme cu Fiscul! ANAF l-a atenţionat de două ori pentru că nu şi-a plătit obligaţiile la bugetul de stat!

Nu mai e un secret că Dani Mocanu are probleme cu Fiscul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Dani Mocanu are probleme cu Fiscul. Manelistul şi-a înfiinţat, în 2016, firma “Star Dany Mocanu SRL” prin care să îşi deruleze afacerile din domeniul muzical. Cu toate acestea, firma, care este înregistrată într-un sat din judeţul Argeş, nu a avut cifră de afaceri în 2016 şi 2017 şi nu a raportat bilanţ de activitate. (vezi ce decizie şoc a luat Dani Mocanu)

Citeste si: Dani Mocanu, mesaj pentru dușmani! Îi demolează: ”Cel care visează să mă bată...”

Citeste si: Dani Mocanu s-a despărțit de iubită! Manelistul suferă teribil: „Jur, o iubesc, mult”

Citeste si: Dani Mocanu, probleme în cuplu?: „Veți muri nefericite...”

Dani Mocanu are probleme cu Fiscul. Prima atenţionare a primit-o în 2017

În septembrie 2017, „Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Ploieşti - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş” a dat un anunţ colectiv în care se regăseşte şi “Star Dany Mocanu SRL”. "În temeiul art.47 alin. 5 din Legea 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, vă comunicam că au fost emise acte administrative fiscală pentru următorii contribuabili”, se arată în document.

fara descriere

Dani Mocanu are probleme cu Fiscul. Firma lui nu a depus declaraţia 100 

S-a aflat că Dani Mocanu are probleme cu Fiscul. “Star Dany Mocanu SRL” nu a depus declaraţia 100, care se referă la obligaţiile de plată la bugetul de stat. Pe 31 mai 2018, ANAF a emis o nouă notificare pe numele firmei lui Dani Mocanu, ceea ce înseamnă că manelistul nu şi-a achitat obligaţiile către stat.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate