Dani Mocanu, ”aroganţe” de multimilionar! Cum s-a pozat celebrul manelist

Dani Mocanu este, la ora actuală, unul dintre artiştii din România care reuşeşte să facă show la fiecare apariţie pe care o are, manelistul fiind unul dintre cântăreţii care dă ”lovitura” la fiecare melodie pe care o scoate.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Dani Mocanu este, de ceva vreme încoace, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din mediul virtual, fiecare melodie a lui reuşind să impresioneze în topul Youtube din România.

Manelistul Dani Mocanu a avut, timp de un an, probleme cât se poate de serioase cu legea, fiindu-i interzis să părăsească România pentru a cânta în cluburile din străinătate.

Cu toate acestea, de ceva vreme încoace, interdicţia i-a fost ridicată şi, de atunci, manelistul pare să se fi îmbogăţit şi mai mult decât şi-ar fi imaginat careva.
Mai exact, de curând, Dai Mocanu a lansat o provocare pe contul lui de socializare. Astfel, el cere să îi fie estimată averea pe care o poartă în timp ce merge la un concert. Şi, am spune noi, estimarea este, cu adevărat, greu de făcut, mai ales că artistul poartă la gât lanţuri de aur, cu medalioanele aferente – cruci şi ceasuri uriaşe – care, probabil, cântăresc suficient pentru ca un om obişnuit să sufere, la propriu, de dureri de spate.


Normal, nu doar lanţurile groase se văd în fotografie, cu şi brăţări care, probabil, ar rezolva, dacă ar fi vândute, foametea prin vreun sat african încercat de soartă, braţele tatuate ale manelistului fiind acoperite de asemenea bijuterii. Şi, pentru ca tacâmul să fie complet, Dani Mocanu are, pe una dintre mâini, câteva inele, suficient de mari pentru a fi vzute din satelit, unul dintre acestea, în forma simbolului dolarului, ieşind în evidenţă...

Problemele cu legea l-au făcut mai ascultat decât Smiley, Inna sau Delia

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017.

Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley - 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna - 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi.
”Este o făcătură, cu siguranţă.
Eu, la fel că şi alţi manelişti, am cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru nişte interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, aşa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvună, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătură între mine şi diverse prostituate, dar nu le plasăm, nu mă întreţin ele, nu există aşa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victima, am căzut la mijloc”,
spunea, anul trecut, Dani Mocanu, imediat după ce a ieşit din spatele gratiilor, el fiind eliberat sub control judiciar.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu, atac dur la procurorul care il ancheta! “A mers la intimidare”

Imagini FABULOASE cu Dani Mocanu! Ce face, in dormitor, celebrul cantaret

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat

NU veți mai avea mașină! Adevărul despre planul uriaș al Europei

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Tulpina de coronavirus venită din Marea Britanie se extinde și în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies