Dani Mocanu, decizie drastică cu privire la cariera lui! ” Nu am acceptat, nu accept şi nu voi accepta niciodată”

Dani Mocanu pare să aibă succes din ce î ce mai mare în plan muzical, concertele pe care le are de susţinut fiind suficient de multe pentru ca manelistul să declare, cu mâna pe inimă, că nu mai are nicio zi liberă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


Din acest motiv, petru a avea ceva mai mult timp liber, Dani Mocanu a luat o decizie drastică cu privire la cariera lui, decizie pe care o va pune în aplicare de la începutul anului viitor.

Mai exact, solicitat, în repetate rânduri, să susţină concerte alături de alţi artişti, printre care se numărăr mai ales Lenna Horvath, cea mai apropiată colaboratoare a lui, Dani Mocanu a decis să pună capăt acestei practici.

”Începând cu anul 2019 nu vor mai exista colaborări între mine şi alţi artişti. Sondajele spun că imi merge mai bine singurel pe strada mea!!! Îmi voi dedica tot timpul meu pentru formaţia mea şi pentru proiecte noi, marca Dani Mocanu!!!”, a anunţat artistul.


Mai mult decât atât, el a explicat şi faptul că este un ”lup singuratic”, că nu acceptă să lucreze cu un impresar şi că cei care susţin că i-ar fi impresari sunt, de fapt, nişte oameni care vor să profite de pe urma numelui său. ”Să se înţeleagă! Nu am avut, nu am şi nu voi avea niciodată un impresar personal!!! Dacă am colaborat cu cineva, am colaborat doar pentru anumite evenimente şi atât. Dacă cineva îmi leagă o cântare, două, asta nu înseamnă că este impresarul meu! Asta înseamnă că este organizatorul acelui eveniment şi atât. Nu am acceptat, nu accept şi nu voi accepta niciodată să am un şef”, a explicat manelistul.

Problemele cu legea l-au făcut mai ascultat decât orice alt artist român

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017.

Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley - 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna - 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu ”rupe” Internetul! Smiley, Delia sau Inna îşi muşcă pumnii de ciudă

Dani Mocanu îşi ameninţă duşmanii în ultimele cântece: „Omul care m-a trădat este chinuit si înjosit, ba mai mult este băgat într-un scaun cu rotile” VIDEO

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului

Răsturnare de situație la facturile de curent electric. Anunțul venit de la Guvern. Se schimbă total regulile

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Ultimul decret nuclear al lui Trump

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies