Dani Mocanu, declarații șocante despre relațiile cu femei! Manelistul, pocăit și nu prea

Dani Mocanu reușește să își șocheze urmăritorii cu tot felul de controverse pe care le provoacă în spațiul public, fie că este vorba despre videoclipurile salem, fie că este vorba de mărturisirile sale de credință combinate cu declarații incredibile despre relații și femei.

Dani Mocanu
Autor: Calin Perian

In articol:

De curând, Dani Mocanu este subiectul unui scandal fără precedent în mediul online din cauza unui videoclip în care a folosit un pui de leu pe care, susține el, l-ar fi machiar pentru a părea rănit, și care a provocat crearea unei petiții pentru cercetarea penală a manelistului.

Citeste si: Acuzații dure la adresa lui Dani Mocanu, după ce a folosit un leu rănit în videoclipul lui. Poliția intră pe fir: ”Slăbit, chinuit, ținut în lesă…”

Citeste si: Dani Mocanu, pe șleau despre Florin Salam! ”Regele Youtube”, atac la ”Regele Manelelor”

Dar, culmea, nu este singurul scandal în care este implicat în această perioadă, Dani Mocanu reușind să își atragă furia celor de aceeași religie cu el după o serie de declarații incredibile cu privire la relațiile cu femei. Astfel, după ce a spus că renunță la muzică pentru a se dedica credinței sale, Dani Mocanu a făcut o serie de dezvăluiri care i-au ”suit în cap” toată comunitatea religioasă din care face parte.

Citeste si: Reacţia oficială a lui Cătălin Moroșanu legat de cazul lui Sergiu, tăticul călăreț! Cătălin i-a căutat loc de muncă, iar Sergiu și-a închis telefonul – EXCLUSIV- bzi.ro

Dani Mocanu
Dani Mocanu e tot timpul inconjurat de femei

Mai exact, întrebat despre relațiile cu mai multe femei, Dani Mocanu a ”uitat” că poligamia este ușor interzisă și religios, și legal. ”Sunt de acord cu relațiile dintre un bărbat și mai multe femei. Citește Biblia, în Vechiul Testament, împărații de pe vremea aceea aveau ficare câte 3, 4 neveste. Recunosc că sunt cel mai curvar om de pe planeta asta, dar îl iubesc pe Dumnezeu și încerc să elimin orice păcat, ușor-ușor”, a spus Dani Mocanu reușind să îi irite pe toți cei din comunitate, mulți chiar cerând excluderea lui din rândul credincioșilor bisericii pe care

susține că o reprezintă.

Dani Mocanu
Dani Mocanu e unul dintre cei mai bogati manelisti

Dani Mocanu s-a botezat acum opt ani

Acum doi ani, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Dani mocanu a vorbit despre creidnța lui. ”Eu, acum şase ani, m-am botezat. Da, sunt pocăit, cum se spune. Sunt, de fapt, evanghelist”, ne-a spus, pe atunci, Dani Mocanu. Tot pe atunci, Dani mocanu recunoștea că greșește în relațiile cu femeile, lucru pe care, chiar dacă îl regreta, nu l-a îndreptat nici acum.

”Sincer, religia nu îmi permite. Religia mea nu îmi permite asemenea relații, dar, părerea mea este că niciun om nu este sfânt, nu există niciun om pe fața Pământului care să fie drept până la capăt. Și Iisus a fost aici, știe și el cum sunt tentațiile...”, se scuză Dan Mocanu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu, primele declarații despre retragerea din muzică! ”Veți vedea zeci, sute de prostituate pocăite”

Dani Mocanu, făcut praf de un fost concurent de la ”Puterea Dragostei”! Manelistul, acuzat că minte despre retragerea din muzică

Dani Mocanu a fost sunat de femeia care l-a trădat, după ce a ascultat piesa pe care i-a compus-o. Ce reacție a avut femeia

Horoscop 13 Aprilie 2021: astăzi, Uranus îi ghidează pe nativii din semnul Vărsătorului către progres

O nouă taxă impusă românilor! Vei plăti 25 de lei lunar. Cine sunt persoanele vizate

Cine este femeia cu care Laurențiu Reghecamf ar fi înselat-o pe Anamaria Prodan timp de 8 ani. Reacția impresarei

Dezvăluiri incredibile. Ce credea Prințul Philip despre Meghan şi Harry

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies