Dani Mocanu, din nou chemat la tribunal. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Dani Mocanu a ajuns astăzi din nou în fața anchetatorilor de la Tribunalul Dâmbovița.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Dani Mocanu a fost chemat de mai multe ori la tribunal în ultimele săptămâni. Astăzi, Dani Mocanu s-a fotografiat la tribunal, acolo unde s-a prezentat pentru un nou proces. Cântărețul a pus fotografia pe contul lui de Instagram și a transmis și un salut urmăritorilor lui.

Citeste si: Caz șocant noaptea trecută, într-un sat din Maramureș! O femeie i-a dat foc soțului când a aflat că el vrea s-o părăsească și să plece la amantă

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Vești proaste despre starea de sănătate a lui Ducu Darie! ”Este asistat permanent și monitorizat în tratament”

Citeste si: Întâmplare revoltătoare în județul Gorj! Un tânăr a fost împușcat în cap din greșeală, chiar de către un jandarm! "Se mai întâmplă! Au găsit gloanțe și în porci"

Dani Mocanu, chemat din nou la tribunal: "Inculpatul Mocanu vă salută pe toți!"

Artistul a imortalizat momentul și a pus fotografia pe contul personal de socializare. Le-a transmis fanilor un mesaj: "Inculpatul Mocanu vă salută pe toți!"

fara descriere

Dani Mocanu a povestit ce s-a întâmplat și cum a fost ridicat de polițiști chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani. 

„Pur și simplu trăim în România, nici procurorii nu mai sunt ce au fost odată. Am fost chemat pe 2 septembrie la Parchetul de pe lângă jud sec 1 București, eu eram în Germania la un concert. N-am putut să ajung la timp, fiindcă a avut întârziere avionul. Am luat legătura cu avocatul să anunțe procurul că vin mai târziu, el n-a vrut să înțeleaga și m-a informat că voi fi adus mai târziu cu mandat de aducere”, a explicat Dani Mocanu.

Artistul a fost amendat drastic pentru o scenă din videoclipul unei piese lansată de el. Dani Mocanu a spus că din suspect a devenit inculpat și că este de părere că anchetatorii nu își fac corect meseria, la mijloc fiind vorba de ură. 

Citește mai multe detalii despre problemele cu legea ale lui Dani Mocanu aici. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate