Dani Mocanu, în culmea fericirii! Manelistul a scăpat de Poliție! Definitiv

Dani Mocanu are toate motivele să sărbătorească zilele acestea, celebrul manelist reușind să scape de Poliție și de explicațiile pe care trebuia să le dea în fiecare săptămână.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

După ce, în toamna anului trecut, Dani Mocanu a primit vestea că dosarul în care este acuzat de spălare de bani și trafic de persoane va fi reluat d ela zero, după ce,, acum două luni, I s-a permis să iasă din țară pentru a susține concerte, acum, manelistul a primit o veste și mai bună.

Citeste si: Șoc în lumea artistică! Dani Mocanu este primul manelist care pune mâna pe Sala Palatului

Citeste si: Dani Mocanu, spovedanie incredibilă din dosarul în care a fost acuzat că e ”pește”: ” Șpagă nu am dat, Am plătit doar 40.000 la avocat”

Citeste si: Dani Mocanu, primul concert în București! Ce pretenții are celebrul manelist pentru recital

Mai exact, zilele trecute, judecătorii au decis că Dani Mocanu s-a comportat suficuient de bine pentru ca procedura de control judiciar să nu îi mai fie aplicată. ”Vreau să vă anunț, dragii mei, ca începând de azi nu mai sunt sub control judiciar. Mulțumesc frumos atât domnului judecător de la Tribunalul Dâmbovița pentru soluția dată corect în ceea ce privește această măsură preventivă, cât și domnilor judecători de la Curtea De Apel Ploiești pentru respingerea contestației formulate de către DIICOT Dâmbovița. (…) Vă doresc tuturor numai bine, dragii mei, și nu uitați mai este puțin și sparg audiența cu un Super-Hit cum nu a existat în România niciodată. Vă iubesc mult! Dumnezeu să fie cu noi toți”, a anunțat Dani Mocanu.

fara descriere

Bucuria lui este cu atât mai mare cu cât, de acum înainte, Dani Mocanu va putea circula prin toată lumea după pofta inimii și nu va mai fi nevoit ca, în fiecare săptămână, să meargă la secția de Poliție pentru a face un raport amănunțit cu privire la activitățile pe care le-a avut.

Problemele cu legea l-au făcut pe Dani Mocanu mai ascultat decât orice alt artist român

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley - 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna - 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi, semn că Dani Mocanu se bucură de un succes uriaș. ”Este o făcătură, cu siguranță. Eu, la fel că și alți maneliști, am cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru niște interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, așa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătură între mine și diverse prostituate, dar nu le plasăm, nu mă întrețin ele, nu există așa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victima, am căzut la mijloc”, spunea, Dani Mocanu, imediat după ce a ieșit din spatele gratiilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate