Vedete

Dani Mocanu îşi ameninţă duşmanii în ultimele cântece: „Omul care m-a trădat este chinuit si înjosit, ba mai mult este băgat într-un scaun cu rotile” VIDEO

Fanii au aflat că Dani Mocanu îşi ameninţă duşmanii în ultimele cântece.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret că Dani Mocanu îşi ameninţă duşmanii în ultimele cântece. Zilele trecute, manelistul a lansat două piese, „Şmecher cu parfum de damă” şi „6 gloanţe”, versurile fiind dedicate trădătorilor din viaţa reală. „În videoclipul „Şmecher cu parfum de damă” am fost trădat de mâna mea dreaptă, de prietenul meu cel mai bun...”, a postat Dani Mocanu. (vezi ce face în dormitor Dani Mocanu)

Dani Mocanu îşi ameninţă duşmanii în ultimele cântece: “M-a vândut şi m-a încătuşat cu zâmbetul pe buze"

“M-a vândut şi m-a încătuşat cu zâmbetul pe buze. În videoclipul postat astăzi sub denumirea „6 gloanţe”, omul care m-a trădat este chinuit si înjosit, ba mai mult este băgat într-un scaun cu rotile, în timp ce nevasta lui este cu mine în pat, chiar în casa lui.  Sper ca şi în viaţa reală, aceşti prăduitori să aiba parte de asemenea tratamente”, a mai scris manelistul.

Dani Mocanu îşi ameninţă duşmanii în ultimele cântece: “Vă doresc viaţă linistită, fără prieteni falşi”

E clar că Dani Mocanu îşi ameninţă duşmanii în ultimele cântece. “Vă doresc viaţă linistită, fără prieteni falşi”, a încheiat Mocanu. Acesta a fost acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, averea i-a fost pusă sub sechestru, fiind eliberat sub control judiciar.

Galerie foto  Urmatorul articol