Dani Mocanu îşi bate joc de ameninţarea virusului ucigaş din China: „Atenţie mare!”

Dani Mocanu îşi bate joc de ameninţarea virusului ucigaş care alertează o lume întreagă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Dani Mocanu îşi bate joc de ameninţarea virusului ucigaş din China, coronavirus, declarat de Organizația Mondială a Sănătății  (OMS) stare de urgență. Pe pagina sa de facebook, manelistul a distribuit o fotografie cu un bărbat ce are pe faţă, în loc de mască de protecţie împotriva virusului, un bikini.

Citeste si: Dani Mocanu a rupt tăcerea despre piesa care îl poate readuce în închisoare! Ce a spus despre melodia "Curwa" și povestea dintre Andy și Roxana: "Se potrivește"

Citeste si: Manelistul Dani Mocanu, trimis în judecată pentru o piesă în care promovează abuzul asupra femeilor

Citeste si: Dani Mocanu merge la Puterea Dragostei?! "Sunt acolo câteva fete drăguţe pe care aş vrea să le cunosc"

„Virusul Corona se răspândeşte foarte repede! Purtaţi măşti!”, este mesajul care însoţeşte poza. „Atenţie mare!”, a postat Mocanu.  „Asta e tare rau... Ți-ar sta bine... Măștile sunt făcute în China”, au reacţionat amicii manelistului. (vezi ce a făcut Dani Mocanu în avion, în cabina piloţilor)

fara descriere

Dani Mocanu îşi bate joc de ameninţarea virusului ucigaş. Coronavirusul ar putea suferi noi mutații

Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a explicat, joi seara, la Digi24, că adevăratul pericol constă în faptul că virusul, care a infectat zeci de mii de oameni în China, ar putea suferi noi mutații și ar putea deveni mai patogen, odată cu transmiterea de la om la om. 

Coronavirusul produce o insuficiență respiratorie care necesită echipamente speciale de suport, care sunt extrem de limitate ca număr, în general, în toate țările, chiar dacă există anumite rezerve în acest sens, a subliniat Alexandru Rafila. Astfel, Președintele Societății Române de Microbiologie a declarat că se lucrează la achizionarea unor stocuri de echipamente de protecție, de măști și echipamente medicale, care sunt necesare pentru gestionarea posibilei extinderi a coronavirusului în România.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate