Dani Mocanu, pe șleau despre Florin Salam! ”Regele Youtube”, atac la ”Regele Manelelor”

Dani Mocanu, Regele Youtube, a decis să vorbească despre relația pe care o are cu Florin Salam, cei doi fiind, de-a lungul timpului, bănuiți că, de fapt, nu s-ar prea tolera reciproc, existând zvonuri că au avur înfruntări cât se poate de serioase prin intermediul amicilor lor.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Decis să renunțe, spune el, definitiv la muzică, Dani Mocanu a acceptat să vorbească despre cel care este considerat, de două decenii deja, ”Regele Manelelor”; Florin Salam.


In articol:

Citeste si: Dani Mocanu, făcut praf de un fost concurent de la ”Puterea Dragostei”! Manelistul, acuzat că minte despre retragerea din muzică

Citeste si: Dani Mocanu, primele declarații despre retragerea din muzică! ”Veți vedea zeci, sute de prostituate pocăite”

Probabil că o colaborare între ”Regele Manelelor” și ”Regele Youtube” ar fi fost una plină de succes, dar, cu toate acestea, Florin Salam și Dani Mocanu nu au intrat niciodată împreună într-un studio de înregistrări. Iar motivele pentru care nu s-a realizat colaborarea la care visau toți fanii manelelor este legată, pare-se, de decizia lui Florin Salam. ”Florin Salam este cine este, iar asta e clar! Dar consider că a pierdut făcând melodii cu toți necunoscuții”, a spus Dani Mocanu, sugerând, chiar explicit, că regretă că nu au lucrat împreună niciodată, dar nici nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume în ceea ce îl privește pe ”Regele Manelelor”.

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Rugăciunea care e rostită de 2000 de ani - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Florin Salam
Florin Salam este considerat Regele Manelelor

De altfel, susțin sursele noastre, la un moment dat, cei doi au fost foarte aproape de a face o melodie împruenă, dar, brusc, Florin Salam s-a răzgândit. ”Era chiar perioada în care Dani Mocanu avea probleme serioase cu legea, fusese săltat a doua oară de mascați. Atunci, pentru că Florin Salam a fost deranjat de comportamentul lui Dani Mocanu, a decis să anuleze colaborarea. Era deranjat oricum de felul în care făcea muzică Dani Mocanu... E adevărat, ei mai avuseseră niște discuții și înainte, nu sunt tocmai amici oricum, dar erau dispuși să colaboreze”, ne-a spus o sursă din apropierea ”Regelui Manelelor”.

 

Dani Mocanu renunță la muzică

”Am ales să pun stop unei cariere frumoase, unei cariere care mi-a adus mulți bani, care mi-a adus putere, valoare, notorietate, care m-a făcut cunoscut pe tot Pământul. (...) Nu la voia întâmplării am ajuns numărul 1 în tot ceea ce înseamnă muzică în România. Cineva a fost în spatele meu tot timpul, mi-a dat forță, pentru că de unul singur e imposibil să ajungi unde am ajuns. (...) Trebuie să curățăm viețile noastre, nu doar mâinile noastre. Trebuie să curățăm sufletele noastre.

Dani Mocanu
Dani Mocanu nu a colaborat niciodata cu Florin Salam

În spatele meu era Dumnezeu, El m-a ajutat și mi-a dat forță să ajung numărul 1. Renunț la tot pentru Dumnezeu. (...) Pe data de 7 ianuarie 2021 voi lansa ultimul meu proiect muzical. Până atunci voi mai lansa 5 proiecte muzicale, dar vor fi 5 proiecte de rang înalt, cel mai înalt din România, pentru că Dumnezeu vrea să termin în top. Pe data de 7 ianuarie 2021 voi fi dispus să renunț la muzica mea pentru Dumnezeu. Voi cânta muzică duhovnicească, voi cânta muzică și voi transmite mesaje pentru a aduce cât mai multe suflete pe Calea lui Dumnezeu”, a explicat Dani Mocanu într-un vlog spovedanie.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Se aplică pe 6 decembrie: Noi reguli pentru toți românii! E obligatoriu să le respecte

Cea mai bună ciorbă de pui cu fasole verde. Rețeta pe care trebuie să o încerci. Care e ingredientul secret

Scandal în șatra lui Leo de la Strehaia! ”M-au lăsat să mor...” Video

Dani Mocanu, replici dure pentru unii artiști din România: ”Am făcut totul de unul singur și...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies