Dani Mocanu, pe șleau despre problemele lui cu legea: ”Eu sunam și îmi ceream banii mei” EXCLUSIV

Dani Mocanu, cântărețul care face furori în lumea manelelor, a fost implicat, acum aproape doi ani, într-un dosar cât se poate de complicat, nesoluționat nici în aceste zile, în care a fost acuzat de proxenetism, constituire de grup infracțional organizat și spălare de bani.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai mult, manelistul a fost, pentru o perioadă, încarcerat, iar acum dosarul lui Dani Mocanu își așteaptă soluționarea din partea judecătorilor, artistul fiind însă, scos, de ceva vreme, de sub control judiciar.

Citeste si: VIDEO | Dani Mocanu spune totul despre femei! Cum agață, ce trebuie să facă o domnișoară și cum trebuie să arate pentru a fi pe placul lui! Interviu EXCLUSIV de la WOWbiz.ro

Citeste si: Un manelist celebru se implică în războaiele de la ”Puterea Dragostei”: ”Jos măștile” Video

Citeste si: Dani Mocanu intră în lumea designerilor vestimentari! Manelistul este decis să își facă o linie de haine cum nu s-a mai văzut

Povestea dosarului în care este acuzat, recunoaște Dani Mocanu, este una suficient de complexă și, mai mult chiar, el este convins că, într-un fel, este o victimă a suistemului penal și că procurorul care a întocmit actele de urmărire penală s-a cam grăbit să îl judece. ”Ideea este că... spune-mi cu cine umbli, ca să îți spun cine ești. Pe varianta asta a mers domnul procuror... Am fost acuzat de constituirea unui grup infracțional, proxenetism și spălare de bani, atât eu, cât și frații mei, cât și prietenii mei apropiați. Eu doar am făcut niște melodii pentru anumite persoane care se ocupau cu fel și fel de ”afaceri”... Am avut o perioadă în care am tras foarte multe... Chiar și acum... Am fost scos de sub control judiciar, după mai bine de un an și șapte luni. Acum e  ultima fază: să ne trimită sau să nu ne trimită în judecată...”, a explicat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Dani Mocanu.

fara descriere

Mai mult decât atât, el a explicat și cum a fost implicat în dosar și de ce procurorul l-a acuzat de proxenetiosm și spălare de bani, totul pornind de la un martor, o tânără din Anglia cu care a avut mai multe conversații interceptate de organele de justiție, Dani Mocanu explicând că în discuțiile respective el cerea banii pentru care muncise și i se cuveneau. ”În dosar sunt conversațiile dintre mine și o domnișoară care lucra în Anglia. Ideea e că eu sunam și îmi ceream banii mei, i-am cântat acestei fete și sunam, era normal să îmi cer banii mei. Alo, ai făcut bani? Păi trimite-mi banii înapoi, nu mă interesează pe mine din ce faci bani... Că ești prostituată sau peștoaică, sau criminală... Mie dă-mi banii mei, ți-am cântat, nu mă interesează ce faci tu”, explică, pentru WOWbiz.ro, Dani Mocanu.

În alăt ordine de idei, Dani Mocanu recunioaște că respectivul dosar penal l-a ajutat, într-un fel, să își facă ordine în viață, recunoscând că a constatat că erau mulți în opreajma lui care încercau, de fapt, doar să profite. ”Sincer, nu știu dacă am avut vreodată prieteni. Și nici nu îmi doresc. Sunt câteva persoane mai apropiate, pe care îi consider parte din familia mea, iar restul...”, mai spune Dani Mocanu.

 

Problemele cu legea l-au făcut pe Dani Mocanu mai ascultat decât orice alt artist român

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley - 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna - 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi, semn că Dani Mocanu se bucură de un succes uriaș. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate