Dani Mocanu, reacție halucinantă după ce și-a primit sentința: „Mă duc la pușcărie ca la hotel”

Ce spune manelistul despre decizia luată de magistrați în ceea ce privește piesa controversată lansată anul trecut.

Dani Mocanu
Dani Mocanu [Sursa foto: Instagram]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Dani Mocanu și-a primit sentința din partea judecătorilor și a făcut și primele declarații pe acest subiect. Anul trecut, el a scos o piesă despre care s-a spus că ar instiga la ură și violență împotriva femeii, iar un proces a fost deschis pe numele său.

El a fost trimis în judecate în luna ianuarie 2020. 

În data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură și discriminare împotriva femeilor.  La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului ”, sunt acuzațiile procurorilor. 

În cele din urmă, magistrații au luat o hotărâre în ceea ce îl privește pe manelist. Se pare că Dani Mocanu va trebui să facă muncă în folosul comunității pentru 90 de zile la Direcția de Sănătate Publică Argeș. Decizia nu este însă una definitivă și poate fi atacată în decursul a zece zile.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Dani Mocanu
Dani Mocanu [Sursa foto: Instagram]

Dani Mocanu, supărat foc și pară după ce și-a primit condamnarea

Manelistul susține că piesa pentru care este acum forțat să presteze muncă în folosul comunității este doar un act artistic, iar acuzațiile care i se aduc sunt nefondate. Mai mult, Dani Mocanu  susține că nu se teme de pușcărie, căci merge acolo ca în vacanță! 

Citeste si: După Dani Mocanu, un alt manelist celebru s-a pocăit! ”Lumea muzicii e plină de păcate, spurcăciuni și de curvii”!... Dezvăluiri exclusive

Acuzațiile sunt de instigare la ură și violență împotriva femeii, numai că în momentul de față nu numai în România, la nivel mondival vorbim, nu a existat până acum un proces asemenator, să zic așa. E un precedent.

Și tocmai asta e întrebarea mea pentru doamna judecătoare, cu tot respectul față de dânsa, care a judecat cazul respectiv de la Pitești, nu mi se pare normal să creem un precedent și ăla să fie Dani Mocanu.  De ce? Pentru că e vorba de un act artistic. Asta ar însemna să luăm toți artiștii din România și să-i arestăm pentru operele pe care ei le creează. N-am dat în cap la nimeni, mie nu mi-e frică de pușcărie, pentru că mă duc la pușcărie ca la hotel ”, a explicat manelistul la un post de televiziune. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

După Dani Mocanu, un alt manelist celebru s-a pocăit! ”Lumea muzicii e plină de păcate, spurcăciuni și de curvii”!... Dezvăluiri exclusive

Dani Mocanu tună și fulgeră. Manelistul, nemulțumit de condamnarea la închisoare cu executare: "Mie nu mi-e frică de pușcărie"

Dani Mocanu, prima reacție după ce a fost condemnat la închisoare! Artistul amenință cu răzbunarea: „Nu e de joacă”

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Toni Iuruc a rămas mască! Ce a putut să facă Simona Halep? Toată lumea a văzut

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Laura Dincă a dezvăluit tot. De ce s-a despărțit de Cristian Boureanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies