Dani Mocanu risca 2 ani de inchisoare dupa ce a lansat o melodie despre cum e sa te droghezi! "Se poate autosesiza Crima Organizata" EXCLUSIV

Manelistul Dani Mocanu a lansat pe piata o melodie care, „mascata” sub denumirea de pamflet, pare sa faca o propaganda consumului de droguri.

Distribuie pe:

Autor: C.L., D.C.

fara descriereDani Mocanu, un manelist obisnuit sa socheze prin mesajele extrem de dure pe care le transmite in piesele sale, a lansat in ziua de Craciun piesa „Trag pe nas”, in care vorbeste despre experientele sale legate de droguri. Clipul piesei contine un avertisment, ca este vorba despre un pamflet, insa versurile nu sunt prea amuzante:

„Ma pun in pat imbracat si incaltat / Dar nu ma ia somnul findca sunt agitat / Eu nu mai am nici macar pofta de mancare / Ca am tras pe nas vreo cateva grame / Mi s-a marit pupila ochiului din cauza drogului / Craciun sau Revelion, eu trag pe nas pana mor”.

In 48 de ore de la lansare, clipul lui Dani Mocanu depasise 620.000 de vizionari. (Un alt manelist celebru s-a drogat si si-a injunghiat iubita! Asculta AICI oda pe care i-a compus-o femeii in spatele gratiilor)

Dani Mocanu ar putea sa aiba probleme serioase din cauza acestei piese, spun specialistii anti-drog. El risca pana la 2 ani de inchisoare pentru instigare la consum de droguri.

„Conform legii, orice indemn la consumul de droguri, indiferent ca este sau nu pamflet, se pedepseste conform legii 143/2000. CIADO se declara impotriva oricarei forme de indemn prin orice mijloace. Avem convingerea ca BCCO (Brigada de Combatere a Crimei Organizate, n.r.) se va sesiza in acest caz”,a declarat pentru WOWbiz.ro, Gigel Lazar, presedinte executiv CIADO (Centrul National Antidrog si pentru Drepturile Omului Romania).

fara descriere

„CIADO promoveaza programele de informare antidrog in toate spatiile recreationare. Indiferent ca vorbim de evenimente ce tin de muzica clasica, pop, populara sau manele. Informam publicul spectator asupra riscurilor asociate consumului de droguri sau simptomatologia tanarului consumator. Nu putem accepta ca tinerii sa fie indemnati la consum nici macar in cazul unui pamflet”, a mai spus Gigel Lazar.

Conform legii 143/2000, modificata in 2014, „Indemnul ilicit de droguri, prin orice mijloace, daca nu este urmat de executare, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani sau amenda”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate