Dani Mocanu ”rupe” pe Youtube, dar e incredibil câți bani primește de la platforma online! Ar putea să-și cumpere o mașină în fiecare lună

Dani Mocanu este manelistul cel mai de succes din România pe Youtube. Totuți, cam câți bani face Dani Mocanu pe Youtube.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Dani Mocanu are peste 1,5 milioane abonați pe canalul oficial și aproape 650 milioane vizualizări pe cele 141 clipuri ale sale. Asta îl clasează pe locul 16 în topul youtuberilor români în funcție de numărul de abonați. Doar în ultima lună, Mocanu a primit peste 38.000 abonați noi și a strâns peste 18 milioane de vizualizări.

Citeste si: Dani Mocanu spală pe jos cu Jador de la ”Puterea Dragostei”! Ce spune despre manelist VIDEO

Citeste si: Dani Mocanu, despre interlopi, amenințări, umilințe și războaiele maneliștilor: ”I-aș da valoare să îi pronunț numele” VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Dani Mocanu, pe șleau despre problemele lui cu legea: ”Eu sunam și îmi ceream banii mei” EXCLUSIV

Într-o statistică oferită de site-ul socialblade.com, Dani Mocanu câștigă în medie, lunar, între 4.500 și 72.100 dolari. Marja este dată de valoare CPM (Cost per Thousand) și diferă în funcție de valoarea de adevrtising a fiecărei țări în parte. Mai precis, publicitatea în România este mult mai ieftină decât cea din SUA sau Norvegia, iar acest lucru însemană o valoare CPM mai mică pentru conturile de Youtube înregistrate în România.

fara descriere

Cu aproximație, asta înseamnă că Dani Mocanu scoate în medie mai mult de 10.000 dolari pe lună, adică 120.000 dolari pe an doar din Youtube. Dacă ar trăi în SUA, Dani Mocanu ar câștiga peste 865.000 dolari pe an doar de la celebra platformă de streaming.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate