Dani Mocanu s-a despărțit de iubită! Manelistul suferă teribil: „Jur, o iubesc, mult”

La puțin timp după ce a anunțat că are o nouă iubită, Dani Mocanu s-a despărțit de ea. Manelistul suferă, dar e hotărât să nu se împace cu ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Dani Mocanu abia anunțase că este într-o relație, că povestea de dragostei s-a și terminat. Cântărețul este extrem de dezamăgit după ce a ajuns la concluzia că, deși iubește din tot sufletul, este mai bine să fie singur.

„Jur, o iubesc, mult! Ne-am despărțit și fiecare cu treaba lui, fiecare cu strada lui. Nu s-a întâmplat nimic. Pur și simplu am ajuns la concluzia că e mai bine să îmi văd de treaba mea singurel, pe drumul meu. Nu ne-am înțeles la anumite lucruri, să zic așa și am preferat să îmi văd singurel de strada mea”, a povestit Dani Mocanu la tv.

Dani Mocanu și iubita lui nu au avut o relație de lungă durată, dar el este totuși foarte afectat.

„Da, au trecut doar două-trei săptămâni de când o cunosc și deja o iubesc maxim! Mai, există șansa de a remedia situația, dar nu mai vreau eu. Eu am fost cel care am preferat să îmi văd de treaba mea. Prefer să sufăr și să merg înainte, nu e problemă, suntem puternici! O iubesc, dar e mai bine așa. În momentul de față nu mai vreau pe nimeni, vorbesc serios!", a mai declarat Dani Mocanu. 

Citeste si: Lavinia Pîrva, prinsă de paparazzi la cumpărături! Cum arată soția lui Bănică Junior la aproape două luni de când a născut

Citeste si: O elevă din Suceava a primit nota 9,20 la Evaluarea Națională după contestații! Diferență colosală față de rezultatul inițial

Citeste si: Primele declarații după ce s-a anunțat că trupa Andre se reunește! ”Ne-am și certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut să ne mai vedem sau auzim, dar viața ne-a adus de fiecare dată împreună”

fara descriere

Dani Mocanu, schimbare de look pentru iubită

Despărțirea de iubită vine la scurt timp după ce cântărețul a făcut o schimbare de look pentru a fi pe placul partenerei. El a renunțat la barbă pentru ea.

„Am o iubită nouă si mi-a spus că îmi stă mai bine fără barbă, dar îmi pare rău acum! Am plâns două zile după barba mea. Dar, la ce sacrificiu am făcut pentru ea, dacă se va dovedi că nu a meritat... o mănânc! O să văd dacă merită și, dacă da, o să o prezint public! Dacă nu, nu știu ce îi fac”, ne-a spus, în exclusivitate, Dani Mocanu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate