Dani Mocanu, show total pe balta Griviței! Ce a făcut manelistul în barcă e greu de închipuit VIDEO

Celebrul manelist Dani Mocanu a decis să se relaxeze puțin, obosit fiind, probabil, să scoată hit-uri după hit-uri și să își întărâte rivalii din lumea muzicii cu poziția pe care o atre în trending Youtube.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Așa că, pentru câteva ore și-a luat ”liber” de la muncă și s-a apucat de un spriț corespunzător, alături de câțiva amici de-ai săi. Dar nu oriunde, ci în București, pe balta Griviței.

Citeste si: Video! Dani Mocanu, show total la shaormerie! Leo de la Strehaia a rămas interzis

Citeste si: VIDEO. Dani Mocanu, tatuaj obscen ca să se răzbune pe un polițist! Ce a făcut manelistul după ce a fost amendat!

Citeste si: Dani Mocanu merge la Puterea Dragostei?! "Sunt acolo câteva fete drăguţe pe care aş vrea să le cunosc"

”Suntem pe balta Griviței, la relaxare”, a anunțat Dani Mocanu. Și, când spune relaxare, Dani Mocanu știe ce vrea, motiv pentru care, parcă de nicăieri, a scos un bidon de vin, deja început, și cu paharul plin cu lichidul rubiniu, a închinat în cinstea prietenilor săi. ”Astăzi ne-am permis și noi să ne luăm o zi liberă pentru că fiecare din noi muncim și ne zbatem să ne câștigăm existența.

Ne-am luat o zi liberă să bem și noi un spriț, aici, pe lac”, a explicat Dani Mocanu.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Normal, dacă tot a închinat, în barcă, Dani Mocanu a făcut show și cu o manea, improvizată, dedicațiile curgând mai ceva ca vinul în pahare.

Normal, cum maneaua este o operă literară în care autorul își transmite în mod direct sentimentele de dușmănie, avuție și șmecherie prin intermediul versurilor, Dani Mocanu a compus și improvizat pe această temă. Și, spre satisfacția profundă a amatorilor de asemenea înflorituri stilistice, Dani mocanu a cântat despre prietenie trădată și avantajele de a avea încredere în câini și nu în oameni, melodia ”ungându-i” la suflet pe amicii săi.

Dani Mocanu, tatuaj obscen ca să se răzbune pe un polițist!

Dani Mocanu a început un adevărat război în mediul online cu polițistul care a îndrăznit să ”îl ardă” pentru câteva acte necompletate în starea de urgență Iar dacă pe atunci manelistul voia doar niște scuze, acum, lucrurile s-au schimbat radical. ” De obicei polițistii din România nu ma deranjează in trafic. Dar uite ca s-a găsit unul mai îndrăzneț să-mi dea amenda... În fine, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să-și ceară scuze. Că eu sunt băiat pocăit și am încredere în Dumnezeu”, a notat, acum două luni, pe contul său de socializare Dani Mocanu.

Doar că, de atunci, scuzele nu au venit, iar Dani Mocanu avea fiecare postare pe conturile sale de socializare un hashtag în care numele polișistului era asociat cu un cuvânt nu tocmai ”ortodox”. Iar zilele trecute, pentru ca hashtag-ul cu pricina să nu mai fie postat la fiecare cuvințel scris pe conturile sale de socializare, Dani Mocanu a decis să își tatueze cele patru litere, alături de numele polițistului, chiar sub... buric. Așa că, după ce a rezistat eroic procesului de tatuare, Dani Mocanu a prezentat fanilor săi cel mai obcen tatuaj din istoria manelelor.

 

Manelistul Dani Mocanu, săltat de mascați pentru un clip

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de incitare la ură sau discriminare, faptă prev. de art. 369 Cod penal”, este anunțul făcut de autorități cu privire la Dani Mocanu, anul trecut. După ce a stat la audieri aproape 12 ore, Dani Mocanu a fost eliberat de procurori.

”Sunt, deja, foarte obosit, subiectul e dificil. Nu am nicio interdicție. Mi-au dat drumul după 24 de ore și am mers direct acasă. Au stabilit un termen pentru data de 2 septembrie, va trebui să mă prezint la Procuratură ca să continuăm povestea”, ne-a spus, anul trecut, sfârșit de oboseală, Dani Mocanu. Mai mult, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, celebrul manelist a mai făcut o serie de precizări. ”Ce se întâmplă este foarte absurd, dar, legea spune că eu risc între 6 luni și 3 ani de închisoare”, ne-a mai spus Dani Mocanu.

Mai mult, de curând, Dani Mocanu a fost trimis în judecată pentru respectivul videoclip, urmând să se apere, în fața magistraților pentru acuzațiile de incitare la ură împotriva femeilor.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Gestul șocant făcut de Dani Oțil la nunta sa. Invitații au crezut că nu văd bine

Alex Velea s-a afișat cu noul look-ul. Incredibil ce schimbare a făcut iubitul Antoniei

Delia și Andra, fața în față. Cele două artiste pregătesc o colaborare senzațională: "Ce frumos se armonizează vocile"

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Decizie șoc! A fost condamnat la închisoare. Acuzațiile sunt delicate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies