Dani Oţil a fost umilit de Cornel Dinu! Vezi motivul pentru care fostul iubit al Mihaelei Rădulescu a fost numit “caricatură exhibiţionistă”!

Pentru că a jucat într-o partidă demonstrativă de fotbal, Dani Oţil a fost umilit de Cornel Dinu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

 

 

E clar că Dani Oţil a fost umilit de Cornel Dinu. Fostul mare fotbalist şi antrenor al lui Dinamo a fost deranjat că un fost elev de-al său, Marius Niculae, nu l-a invitat la un turneu demonstrativ la care au luat parte foste glorii ale Stelei, Rapidului, Sportului Studenţesc şi lui Dinamo. “În ultimii ani, la astfel de întâlniri apar prea mulți practicanți și prea puțini fotbaliști. Și la Dinamo, unde și mai puțini au înțeles adevăratul spirit al acestei grupări fotbalistice în timp”, a declarat Dinu pentru gsp.ro. (vezi cum s-au certat)

 

49422693-218389782446927-4401505883922628608-o.jpg

„Născută prin acceptarea sacrificiului creștin avut de negustorimea oborului ce i-a dat viață. Spirit ce s-a mai păstrat până de curând prin dăruirea de a câștiga mereu pentru a onora atașamentul nobil al atâtor sute de mii de suporteri. Indiferent de vântul dezbinării naționale ce a pătruns și printre ei”, a mai spus Cornel Dinu.

Dani Oţil a fost umilit de Cornel Dinu

La final, Dani Oţil a fost umilit de Cornel Dinu. “Din păcate, promiscuitatea acestor devenite doar exhibiții-șușe s-a reconfirmat parcă ieri. Paradoxal, chiar cu ocazia așa-zisului joc al Centenarului de la Ploiești. Unde au apărut alături de fotbaliștii adevărați ai sfârșitului de secol trecut și caricaturi exhibiționiste: Dani Oțil și un paznic cu alură doar de bucătar de la Parlamentul atât de decadent și el pe scara necrutățoare a istoriei de la noi. Dacă ar fi numai ei...”, a spus Dinu despre Oţil, care este fotbalist amator. (vezi ce face Beyonce)

La final, Dani Oţil a fost umilit de Cornel Din. “Din păcate, promiscuitatea acestor devenite doar exhibiții-șușe s-a reconfirmat parcă ieri. Paradoxal, chiar cu ocazia așa-zisului joc al Centenarului de la Ploiești. Unde au apărut alături de fotbaliștii adevărați ai sfârșitului de secol trecut și caricaturi exhibiționiste: Dani Oțil și un paznic cu alură doar de bucătar de la Parlamentul atât de decadent și el pe scara necrutățoare a istoriei de la noi. Dacă ar fi numai ei...”, a spus Dinu despre Oţil, care este fotbalist amator.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: