Dani Oțil, gest neașteptat față de fiul lui. Gabriela Prisăcariu a luat atitudine: "Măăă!"

Prezentatorul TV a făcut o mică glumă la adresa băiețelului său, iar soția i-a dat imediat replica.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Viața lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu  s-a schimbat enorm de când au devenit părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii de când băiețelul lor a venit pe lume, iar prezentatorul TV nu ratează nicio ocazie de a petrece timp alături de cel mic.

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! Gabriela Prisăcariu, prima fotografie cu chipul fiului ei! Reacția lui Dani Oțil: „Acum văd”

Dani Oțil, discuție la ceas de seară cu fiul lui

Dani Oțil i-a obișnuit deja pe cei de acasă cu umorul caracteristic, chiar dacă de multe ori glumele făcute de prezentator îi vizează pe soția și fiul lui. Recent, colegul lui Răzvan Simion a publicat o filmare care a stârnit amuzamentul fanilor, dar care a făcut-o pe Gabriela Prisăcariu să ia imediat atitudine:

Dani Oțil profită de orice ocazie pentru a petrece timp alături de fiul lui

Dani Oțil și fiul lui

[Sursa foto: Captură video]

"Dani Oțil: -Dacă ai fi așa de cuminte (n.r. către fiul lui) în fiecare seară, te-aș iubi ca pe propriul meu copil.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Gabriela Prisăcariu: -Măăă!

Dani Oțil: -A, scuze...Ne-a auzit mama (n.r. către cel mic).", a fost discuția înregistrată, care a ajuns virală pe rețelele de socializare.

Dani Oțil, gest neașteptat față de fiul lui

Dani Oțil și fiul lui

[Sursa foto: Instagram]

Dani Oțil, scrisoare pentru fiul lui

Dani Oțil a așteptat cu nerăbdare ca fiul lui să se nască. Statutul de părinte l-a emoționat atât de mult pe prezentator, încât acesta i-a scris și câteva rânduri micuțului, pe care să le citească atunci când va crește: "Dragul meu "Cârcel" sau

"Mâini de bătrânel",

Nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă... Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață... Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins... Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate s-au descurcat cu mine... Eu zic că reușim ceva.

Citeste si: Dani Oțil, cadou inedit pentru ziua de naștere a Gabrielei Prisăcariu! A anunțat în direct: „Mi-a zis să o surprind”

Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent.(...) Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine... Cu două medalii la Olimpiada din 2040...dar tu. Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas... Sună a versuri de manele. Jur. Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de caca. P.S. Când o să afli de Spider-Man, Superman, Batman... Să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat.", a fost mesajul transmis de Dani Oțil pentru fiul lui, pe contul personal.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies