Vedete

Dani Oţil, mesaj dur, pentru fetele care postează poze cu buchete de flori: ”Uite, văcuţelor ce am primit eu şi voi nu!"

Dani Oţil le-a transmis un mesaj acid fetelor care obişnuiesc să facă publice pe reţelele de socializare imagini în care apar buchete imense de flori pe care le primesc de la admiratori ori prieteni.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Dani Oţil, mesaj dur, pentru fetele care postează poze cu buchete de flori: ”Uite, văcuţelor ce am primit eu şi voi nu!"icon photo
Prezentatorul TV a făcut public un mesaj dur la adresa tinerelor care aleg să posteze imagini cu buchete uriaşe de flori, făcând paradă cu ce au primit, spunând că îşi va deschide o afacere de acest fel. 
 
 
„Îmi deschid business din ăsta cu trandafiri. Nu o să vând sub o sută la un delivery. În loc de roses in a box o să îi spun „trandafiri la pachet”… Pentru că vor veni la pachet cu două, trei lucruri.
 
Când achiţi, vreau să juri pe ce ai mai scump că anul ăsta îi trimiţi trandafiri unei sigure femei. Vreau să juri că după ce v-aţi t…-o nu îţi muţi tunurile pe alta cu aceeaşi strategie. Promite că nu le duce şoferul tău. Du-le tu. Altfel demonstrezi doar că ai la tine zece milioane şi un singur testicul. Îmi aduc aminte de o doamnă din viaţa mea, care primind din nou un buchet de la un şofer, l-a întrebat pe donatorul de petale dacă poate să facă sex tot cu şoferul… Că el era veşnic prezent :).
Buchetele imense e care le puneţi pe net înseamnă multe:
 
uite, văcuţelor ce am primit eu şi voi nu. (ah, le ador pe alea de la necunoscuţi cu care totuşi va lăudaţi, deşi ele pot fi de la criminali, violatori, etc. E foarte uşor să trimiţi flori şi din pârnaie)
uite, fostă… Mie mi-a luat în prima lună ce ţie nu ţi-a luat într-o căsnicie întreagă
uite… Cineva face eforturi să mi-o t…ă
şi tot aşa.
Una peste alta, dacă nu sunt de la soţul tău sau de la tac-tu, eu zic că e cam ciudat să postezi câteva zeci de trandafiri. Iar dacă totuşi sunt de la un cicisbel, sper să îi fi luat de la mine… De la „trandafiri la pachet”.
 
Aş vrea ca atunci când ia cutia cu trandafiri, să jure că nu se dă jos din maşină în benzinărie fără să te întrebe dacă vrei şi tu ceva… Şi pentru că eşti femeie şi nehotărată, deşi ai zis că nu vrei nimic, să îţi ia totuşi o apă plată şi biscuiţi din ăia cu ciocolată de care furi tot timpul de la el… Just in case…”, a scris Dani Oţil.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune