Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont! Prezentatorul se teme să afle de unde provin banii: „Nu vreau să mă caute poliția”

Dani Oțil încearcă să afle, cu ajutorul băncii, de una provin cei circa 15 000 de euro cu care s-a trezit în cont peste noapte.

Autor: Simona Costache

In articol:

Mulți s-ar simți norocoși să afle că, peste noapte, dispun de suma de 15 000 euro în contul bancar, fără să miște vreun deget pentru ei. Nu e cazul și prezentatorului TV, care se teme ca nu cumva să aibă probleme cu legea ulterior.

Cu este posibil acest lucru?

Cu numai câteva ore în urmă, cu o mulțime de întrebări căror nu le găsește vreun răspuns, Dani Oțil le-a povestit admiratorilor lui din mediul online că s-a trezit cu 15 000 de franci elvețieni în contul de franci elvețieni pe care îl folosea doar pentru rate, însă, cel puțin pentru moment, proveniența lor este necunoscută. În momentul în care a solicitat mai multe informații din partea băncii, angajații instituției au ridicat din umeri, menționând că informațiile care apar pe extrasul de cont nu îi ajută prea mult pentru a descoperi cine a fost generosul care l-a îmbogățit pe Dani Oțil cu circa 15 000 de euro.

Citește și: Motivul neașteptat pentru care Gabriela Prisăcariu nu-și lasă fiul să se uite la emisiunea tatălui său! Blondina i-a închis televizorul lui Tiago: „Tu nu trebuie să vezi”

Dani Oțil, mai bogat cu 15 000 de euro, fără să miște un deget

Dani Oțil a mărturisit admiratorilor săi din mediul online că și-a expus această poveste pentru că nu își dorește să aibă probleme cu legea mai târziu și că preferă să acționeze ghidat de rațiune, ci nicidecum de suflet, așa cum știe că are face cei mai mulți dintre oameni.

„Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea, și ca să nu-mi iau bătaie mai târziu.

Bun, puneți-vă în situația mea, dar nu sufletul, ci cu creierul.

Citeste si: ”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta- kfetele.ro

De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni pe care nu l-am accesat de foarte mult timp au apărut în jur de 15. 000 de franci elvețieni, asta înseamnă cam 15.000 de euro plus sau minus”,  a spus prezentatorul TV în clipul video postat.

Ghidat de simțul corectitudinii, Dani Oțil a explicat în continuare că se gândește că banii ar putea fi o moștenire, dar, la fel de bine, se gândește și că au proveniență ilicită, motiv pentru care își dorește să pună capul pe pernă liniștit noaptea.

Citește și: Pe Dani Oțil l-a ajuns oboseala! Prezentatorul TV nu mai are energie pentru încă un copil: „Avem momentele noastre...”

„O să mă întrebați: de ce ești prost și ne-ai spus? În primul rând sunt un om corect, că așa m-a învățat tata. Și în al doilea rând, că nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă caute poliția și să zică: ai primit bani de la un terorist, dă-i înapoi.  Voi ce ați face? Dar nu mai gândiți cu sufletul, ci cu creierul.(...) Știți ce m-am gandit... Dacă îi iau de toți banii poșete soției, n-o să-mi dea nimeni în cap, doar o să ia poșetele înapoi”,   a glumit Dani Oțil.

@daniotil

 

♬ original sound- Dani Otil

 Ce au avut de spus admiratorii lui Dani Oțil?

Pus în fața unei asemenea situații cu totul neobișnuite, fanii s-au gândit la toate posibilitățile. Una dintre acesta ar fi chiar Mihaela Rădulescu, despre care internații au spus ca nu cumva tocmai ea să fie cea care se ține de șotii cu soțul Gabrielei Prisăcariu.

„Nu sunt de la bunica din Monaco?”, „Mihaela se ține de șotii?”, au spus internauții în secțiunea de comentarii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihaela Rădulescu a vorbit despre prima noapte de dragoste: „Aveam aproape 17 ani”. Imediat după partida de amor, vedeta i-a transmis un mesaj partenerului de la vremea aceea

Cornel Ilie, mai sincer ca niciodată. Cum se înțelege artistul cu copiii săi, după ce a divorțat de mama lor: „Merg la ei de fiecare dată când reușesc”

„Te rog mult de tot să mă lași în pace” Dani Oțil a răbufnit, după ce nu a fost lăsat să se culce. O învinuiește pe Gabriela Prisăcariu pentru ce s-a întâmplat

„Privighetoarea Banatului” s-a stins din viață. O îndrăgită cântăreață de muzică populară a murit după o lungă suferință: „Era un om cu un suflet minunat și cu o voce de aur”

Vladimir Putin e PE MOARTE! E cutremur total la MOSCOVA. Medicii au...

”În felul ăsta descoperă oamenii cât de ciudat sunt.” Mădălin Ionescu, declarații despre artista cu care ar fi făcut marele pas, dacă Cristina Șișcanu nu apărea în viața lui

Alertă pentru părinți și elevi! Brambureală totală cu vacanțele

„Te rog mult de tot să mă lași în pace” Dani Oțil a răbufnit, după ce nu a fost lăsat să se culce. O învinuiește pe Gabriela Prisăcariu pentru ce s-a întâmplat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies