Daniel Buzdugan îl ridică în slăvi pe Patriarhul Daniel după sfinţirea Catedralei: “Câţi dintre noi am putea să rezistăm ferm pe poziţii, cu curaj, fără frică, să ne ducem visul la îndeplinire?”

Mare admirator al conducătorului Bisericii Ortodoxe Române, Daniel Buzdugan îl ridică în slăvi pe Patriarhul Daniel.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Într-un mesaj, Daniel Buzdugan îl ridică în slăvi pe Patriarhul Daniel. ”Singurul lucru notabil la 100 de ani de ROMÂNIA: Sfinţirea Catedralei Neamului. În România ultimilor 15 ani s-a lucrat numai şi numai în direcţia urii şi a dezbinării , atât! Divide et Impera! Dacă nici această catedrală nu s-ar fi săvârşit, am fi defilat la 100 de ani de România ,,decât" cu tanti Viorica & asociaţii...

Unii fraţi de-ai noştri spun, cât de cât pe bună dreptate, că n-avem spitale", păi să fie sănătos statul român, la câte spitale, clinici, cabinete sau cămine de bătrâni a făcut BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ, care nefiind o instituţie de P.R., lucrurile acestea n-au fost lăudate aşa cum se face în industria marketingului, beneficiind din plin şi de ,,ajutorul presei" (iertate să-i fie păcatele!) care nu vrea decât sânge, sex, scandal şi dezbinare! E cool să arunci cu noroi în biserică, Dumnezeu, neam şi sa spui că din cauza bisericii ortodoxe nu se fac autostrăzi şi spitale.... Eu cred că bisericii, dacă i s-ar da voie, ar fi în stare să facă şi Metroul transportării bucureştenilor, chiar şi Autostrada Ocolirii Neamului ş.a.m.d.”, a postat Buzdugan, care spune că este un mare credincios. (vezi motivul pentru care Daniel Buzdugan l-a criticat pe Cornel Galeş )

Daniel Buzdugan îl ridică în slăvi pe Patriarhul Daniel: "Această poveste a avut un singur ,,manager" neremaniat: Patriarhul Daniel"

“Singurul proiect mare care a fost dus până la capăt in România de după Ceauşescu este Catedrala Neamului şi nu trebuie să fii neaparat un bun creştin pt a recunoaşte această realitate! Dacă această Catedrală a Neamului ar fi trebuit să fie construită de către statul român, probabil că astăzi abia s-ar fi încheiat doar ,,studiile de fezabilitate", în 10 ani s-ar fi terminat treaba cu contestaţiile pe licitaţii publice, iar abia peste alţi 30 de ani s-ar fi încheiat şi lucrările! Prin această sfinţire s-a încheiat un vis anunţat

acum 98 de ani de către Carol I, rege al românilor! Iar toată această poveste a avut un singur ,,manager" neremaniat: Patriarhul Daniel. Şi din asta se poate trage o concluzie la rece: câţi dintre noi am putea să rezistăm ferm pe poziţii, cu curaj, fără frică, să ne ducem visul la îndeplinire, având împrejur numai ură şi dezbinare, uneori chiar din interior?! Câte visuri măreţe s-au îndeplinit în ultimii ani în România? Câte? Poate 1 sau poate poate niciunul! De obicei noi românii începem sublim şi o sfârşim în şanţ inclusiv în iubire, prietenie, dar
mai ales în afaceri!”
, a continuat Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan îl ridică în slăvi pe Patriarhul Daniel: "Banii pe care i-a primit biserica se văd în cărămizile acelea încă netencuite"

După sfinţirea Catedralei, Daniel Buzdugan îl ridică în slăvi pe Patriarhul Daniel.“Dar asta nu s-a întâmplat din cauza bisericii. Biserica a dovedit că poate! Iar banii pe care i-a primit biserica se văd în cărămizile acelea încă netencuite, pentru că banii adunaţi nu s-au furat! A existat din acest punct de vedere un control sever, mai ceva decât la Banca Mondială! O parte din sumă a fost donată chiar de PAPA IOAN PAUL al II-lea. Dar oare ce soartă ar fi avut banii adunaţi, dacă această catedrală ar fi trebuit să fie construită de către statul român, prin firmele căpuşă , firmele de casa ale guvernelor aflate la putere: vă răspund eu - s-ar fi furat şi nu s-ar fi văzut nimic în această sfânta zi! De fapt s-ar fi văzut: nişte vile cu proprietari romani pe Coasta de Azur, yachturi, elicoptere prin diverse curţi din Snagov, Pipera, Primăverii, nişte conturi ascunse prin paradisuri fiscale şi cam atât. În rest, cine vrea să facă ceva măreţ în ţara asta, indiferent de domeniu de activitate, ar putea să-i întrebe pe cei de la Catedrala Neamului, care au muncit zi şi noapte, în 3 schimburi cum au reuşit aşa ceva?! Cu o dăruire fantastică, fără şpăgi, valize furate, parandărăt şi în orice caz Nimic fără Dumnezeu! Amin! În rest un pic mai multă iubire pentru România , mama noastră! Mama noastră de puşlamalele ce suntem noi. Şi inca ceva: noi romanii, luaţi individual suntem nişte oameni foarte faini, dar Per ansamblu o dam de gard. Hai sa facem cumva sa fie bine şi la modul general! Hai toată lumeaaaa! Va pup şi vă iubesc!”, a încheiat Daniel Buzdugan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

România, dată în judecată la CEDO din cauza glumelor lui Buzdugan & Morar! Bloggerul care i-a acuzat de plagiat, supărat după ce fapta s-a prescris

Daniel Buzdugan, peripetii in vacanta din Grecia din cauza unor romani cu care se imprietenise pe plaja! "Am fost foarte dezamagit, pareau oameni misto, intelectuali"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

Boala care face ravagii în România. Te afectează fără să-ți dai seama. Trebuie să mergi urgent

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Luxosul palat al lui Putin. Au apărut pozele senzaționale!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies