Daniel Buzdugan iubeste Capitala la nebunie: "Pentru ca nu doarme, pentru ca are de toate..."

Daniel a marturisit ca iubeste Bucurestiul din mai multe motive, cel principal fiind distractia care se gaseste la orice ora.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Ma intreba un om din ţara: auzi tu chiar iubesti Bucurestiul ala? I-am spus ca da, iubesc Bucurestiul din toata inima. De ce, a venit contra replica: pt ca Bucurestiul nu doarme, pt ca are de toate, pt ca are parcuri la fel de frumoase si mari ca la Paris, pt ca ai ce face in fiecare zi si la orice ora, pt ca e aproape de mare sau de munte, pt ca are si locuri linistite, pt ca lumea este dezinhibata, pt ca poti merge imbracat oricum pe strada, pt metrou, pt teatre, pt restaurante, pt ca inca mai are cladiri vechi, pt aeroportul de la Otopeni dar si pt ca orasul in care m-am nascut ( Iasi ) a hotarat in detrimentul intereselor sale sa stabileasca capitala tarii aici in Bucuresti.

Iubesc Bucurestiul pt ca Muzeul satului a fost creat de un iesean ( Dimitrie Gusti), pt ca bulevardul Kisselef si Calea Victoriei au 90 la suta dintre vechile case facute de boieri si oameni cu stare din Iasi, care s-au mutat la Buciuresti si mai iubesc Bucurestiul pt ca este CAPITALA TARII mele!!! Tu de ce iubesti Bucurestiul?", a scris Buzdu pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate