Daniel Buzdugan nu-si imagineaza nicio vara fara sa mearga AICI: "Ei m-au invatat ca timpul trece si nu se mai intoarce niciodata, e un loc fara nervi si fara griji"

Daniel Buzdugan iubeste tot ce tine de Grecia.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereEl nu isi poate imagina nicio vara fara sa mearga in Creta, locul lui de suflet. Vedeta se simte ca in al noualea cer aici si nu ar da niciodata acest loc pe un altul mai fitos.

"Iubesc Creta! Iubesc Grecia! Chiar daca e foarte multa simplitate si ariditate prin locurile astea.... Imi place piatra de aici, lemnul de la geamuri, florile, uleiul de masline, ceaiurile din plante culese din natura si neprocesate de mana omului. Imi place Creta pt ca e salbatica, fara plastic, fara muzica data la maxim,fara rochii elegante de mii de euro, fara tocuri, fara fite, fara figuri. Imi place Creta pt plajele neamenajate, unele fara dus si fara baldachinele din Mamaia, pt noptile pierdute intr-un golf linistit, pt mult alb si pt mult albastru, pt manastiri, pt ca poti manca fara rezervare la taverne, pt ca e un loc fara nervi, fara viteza, fara griji. Imi place Creta pt ca lumea desi nu te cunoaste iti spune Yassas! Imi place Creta pt ca nu e despre aroganta si zeflemeala. Imi place Creta pt ca aici am invatat in toti anii in care am fost pe aici ca viata simpla ne aduce bucuria adevarata si ca timpul trece si nu se mai intoarce niciodata! Imi plac grecii pt ca sunt ingaduitori unii cu alti, se ajuta, se respecta, imi plac oamenii astia pt simplitatea lor... Imi plac grecii pt ca nu-si petrec viata in mall-uri si cluburi de fite. Imi place Creta si Grecia, in general, pt ca inca mai au magazine mici si afaceri de familie. Imi place Creta pt ca lumea merge in numar mare la biserica... Mi-e dor de Grecia si de Creta de cum se termina vacanta, pana anul urmator! Nu mi-as putea imagina o vara fara Grecia! Poate Franta si Italia sunt mai bogate si mai luxoase cu o arhitectura mai sofisticata, dar sufletul meu e atras iremediabil de simplitatea Greciei" a scris Buzdu pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate