Daniel Chițoiu a fost pus sub învinuire, în cazul accidentului cu doi morți. Prima reacție ale fostului ministru al Economiei

Daniel Chițoiu, fostul ministru al Economiei, a oferit primele declarații după ce s-a aflat că a fost pus sub învinuire.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Pe data de 26 decembrie, Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accident rutier care s-a soldat cu victime. Două persoane și-au pierdut viața în tragedia din Argeș.

Joi dimineața, Daniel Chițoiu s-a prezentat la Parchetul Tribunalului Argeș, însoțit de avocatul lui. A stat 15 minte de vorbă cu magistrații și a oferit declarații atât la intrare, cât și la ieșire.

„Particip la toate procedurile procesului de cercetare penală. Azi, am participat la una dintre ele. Nu vorbeam la telefon, în momentul accidentului”, a declarat Daniel Chițoiu după audieri.

Citeste si: O altă minoră face acuzatii șocante la adresa lui Gheorghe Dincă! "Eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică "

Citeste si: De ce nu a intrat Maximilian, fiul lui Marcel Toader, în posesia moștenirii lăsate de tatăl lui: „Eu nu am rămas cu nimic deocamdată”

Citeste si: Dezvăluiri șocante în cazul crimei din Olt! Ce încercase să facă femeia însărcinată imediat după ce și-a înjunghiat iubitul

fara descriere

Ce spun martorii despre accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu

Daniel Chițoiu, fostul ministru al Economiei, a fost acuzat de martori că ar fi intrat pe contrasens, fapt negat de politician. El susține că șoferului de 82 de ani din celalălt autoturism i s-ar fi făcut rău la volan. Și el și soția lui și-au pierdut viața.

fara descriere

Atât femeia de 71 de ani care se afla în mașina celor doi soți, cât și șoferul din spatele autoturismului condus de Daniel Chițoiu spun că el a intrat pe constrasens.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate