Daniel Drăghici, polițiștul care l-a trântit la pământ pe inginerul argeșean, a furat din banii unui bătrân înșelat

Daniel Drăghici, polițistul reținut după ce a trântit la pământ pe astfalt, are un trecut impresionant.

Daniel Drăghici, polițiștul care l-a trântit la pământ și l-a ucis pe inginerul argeșean
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Daniel Drăghici, polițistul reținut după ce a trântit la pământ pe astfalt și l-a ucis, are un trecut controversat. Se pare că tânărul ar fi avut mai multe probleme cu legea. 

Daniel Drăghici, cercetat de mai multe ori

Vineri, 16 aprilie, un bărbat de 63 de ani s-a stins din viață, după ce doi polițiști l-au trântit la pământ și l-au imobilizat.

Rezultatele preliminarii ale autopsiei că omul a avut parte de o moarte cauzată de asfixia mecanică. Duminică, 18 aprilie, au fost reținuți cei doi oamenii ai legii, unul dintre ei fiind Daniel Drăghici, un tânăr de 21 de ani. 

Citeste si: Zaharia, bătrânul pus la pământ de un polițist, a murit asfixiat. Concluziile înfiorătoare ale autopsiei

Însă, se pare că în anul 2018, atunci când era elev la Şcoala de Poliţie din Câmpina, acesta ar fi fost felicitat de Poliția Română, după ce a recuperat peste 20.000 de lei pierduţi de un bătrân prin metoda Accidentul. Cu toate acestea, la scurt timp, și-a înșusit o parte din banii bătrânului. A devenit prinicipalul suspect în cazul respectiv, iar primele dovezi au fost legate de faptul că și-a cumpărat lucruri scumpe la doar câteva zile după flagrant. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

După ce tânărul absolvise Şcoala de Poliţie, bătrânul căruia i-au fost returnaţi banii le-a spus anchetatorilor că în plic erau, de fapt, 30.000 de lei, şi nu 21.800 de lei, aşa cum i-a restituit Drăghici.

Daniel Drăghici, polițiștul care l-a trântit la pământ și l-a ucis pe inginerul argeșean, a furat din banii unui bătrân înșelat

Anchetatorii au aflat că acesta luase 8.000 de lei din banii respectivi, cu care și-a cumpărat un laptop. În vara anului 2018, se pare că tânărul ar fi restituit banii, cel mai probabil de frica unui dosar penal, potrivit Adevărul.

Citeste si: Zaharia, bătrânul mort după ce un polițist l-a trântit la pământ, avea grijă de soția lui bolnavă la pat. Ce poveste tristă ascundea bărbatul

De asemenea, tot în 2018, acesta a ajuns la Poliţia Ţăndărei din judeţul Ialomiţa, unde se pare că ar fi avut și alte nereguli. Ar fi amendat de două ori un jandarm aflat în misiune. La momentul respectiv, a fost sancţionat cu tăierea a 20% din salariu de către IPJ Ialomiţa.  

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Arestată de polițiști după ce a refuzat să poarte masca de protecție și a tușit intenționat spre șoferul Uber

Noi detalii despre starea de sănătate a copilului trântit la pământ în Hunedoara! Băiatul, transferat la neuropsihiatrie

Agresorul din Hunedoara pozează într-un unchi iubitor! A postat mai multe fotografii în care apare și copilul cu care a dat de pământ

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies