Daniel Ghiță se contrează dur cu Benny Adegbuyi! ”Când luptam în piramida K1, alții erau în pușcărie”

Daniel Ghiță l-a atacat dur pe Benny Adegbuyi, iar acesta i-a dat replica pe rețelele de socializare. E conflict deschis între cei mai valoroși sportivi de contact din România.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Daniel Ghiță a avut o postare extrem de dură la adresa lui Benny Adegbuyi, sportivul din România cel mai bine clasat în circuitele de contact din lume. Ghiță a făcut referire la trecutul tumultos al lui Benny, care a stat în arest și judecat pentru tentativă de omor.

”Când luptam în piramida K1 din 2009, alții erau în pușcărie, pentru tentativă de omor, la Aiud! Modele impecabile ale societății?”, a scris fostul SPP-ist pe contul lui de soicalizare.

Benny a reacționat rapid și i-a recomandat lui Ghiță să aibă curaj și să fie mai explicit. ”Salut, Daniel. Poți spune, cu nume și prenume, la cine te referi în această postare?”, i-a scris Benny.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Daniel Ghiță râde de Benny: ”Să iei bătaie cu o mână ruptă”

Ghiță a revenit și a scris un mesaj lung din care reiese că cei doi au multe lucruri de împărțit. ”Nu ai învățat să respecți ”bătrânii”, lupule? Tu îmi pui mie întrebări? Lupule, mai mergi și mănâncă oițe, te rog. Mă surprinde că ești fanul meu și mă urmărești. Cezi că te ceartă stăpânul că îmi urmărești pagina. Nu-i mai bagi la înaintare pe cățelușii tăi, cu jigniri și denigrări? Ai evoluat? Te regăsești în postările mele? E treaba ta, Lupule! Noi, ”bătrânii”, suntem ”săraci” și amărâți, nu ne comparăm cu lupii (fără colți) șmecheri! Când începi un război, trebuie să mergi pe cal cu sabie, nu pe măgar cu o bâtă și o traistă de noroi... Dacă nu ai un bătrân la casă, cumpără-ți unul”, i-a scris Daniel lui Benny.

Ulterior, Daniel Ghiță a râs din nou de Benny, într-un comentariu: ”Să iei bătaie cu o mână ruptă în finală... ce mare campion! A râs toată Olanda”. Ghiță face referire la finala din Glory pe care Benny a avut-o în decembrie 2018 împotriva lui Jamal Ben Saddik, pe care românul a pierdut-o prin KO după 1,52 secunde. Ghiță l-a învins pe Saddik în 2012, la Tokyo, după doar 35 secunde.

Citeste si: Șoc! Deși e slăbit după show-ul la care a participat, Cătălin Moroșanu revine în ring peste o lună!

Citeste si: Daniel Ghiţă a fost bodyguard-ul lui Traian Băsescu! Luptătorul a rememorat o întâmplare de Ziua Unirii: “A zis: “Nu e adevărat, nu respecți ordinele! Îți fac raport”

Citeste si: Daniel Ghiță face scandal după Eurovision: ”Votul trebuie anulat! Rușine juriului pentru discriminare”

În 2009, Benny Adegbuyi a stat mai multe zile în arest după ce un bărbat din Aiud a fost bătut într-un club până a fost băgat în comă. Benny a fost judecat și condamnat pentru tentativă de omor, însă a fost achitat de Înalta Curte de Casație și Justiție.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate