Daniel Iordăchioaie, un tată mândru! Fiica lui a luat argintul în Bulgaria la o competiție de balet

Daniel Iordăchioaie este un tată mândru: fiica lui, balerină, a luat argintul în Bulgaria!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Sunt vești extraordinare în familia lui Daniel Iordăchioaie! Fiica lui, care este balerină, a câștigat o medalie de argint la o competiție care a avut loc în Bulgaria.

Daniel Iordăchioaie a postat pe rețelele de socializare imaginea cu fiica lui, îmbrăcată în balerină, în dreptul căreia a notat că a luat cel de-al doilea loc în competiție.

Citeste si: Sora Andreei Marin, executată silit! Cristina Chiser a deținut până în 2014 un restaurant

“Despre minunea mea cea mare, Darius, v-am spus acum două săptămâni. Despre minunea mea cea mică vă spun acum. Locul al II-lea în Bulgaria! Sunt cât se poate de mândru și cât se poate de fericit! Vă aștept pe toți în al X-lea cer!”, a scris Daniel Iordăchioaie pe net.

Citeste si: Ce sentimente are Bianca de la Puterea Dragostei pentru Hamude? Controversata concurentă a spus adevărul EXCLUSIV

Tatăl fetei a mărturisit că a muncit mult pentru a ajunge pe poziția în care se află în prezent: “Ca orice părinte mă bucur pentru rezultatele fiicei mele. Eu o învăț și îi zic tot timpul că pentru a avea rezultate bune în viață trebuie să muncească și că doar așa o să le aibă! Merge de două ori pe săptămână la antrenament, dar ea îmi dansează în casă în fiecare zi de dimineață până seara”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: