Daniela Crudu a împlinit 30 de ani! A petrecut în stil mare în Ibiza! Cum s-a distrat

Daniela Crudu a sărbătorit împlinirea frumoasei vârste de 30 de ani în Ibiza. Vedeta a petrecut în stil mare

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Vedeta s-a răsfățat cu șampanie de lux și a publicat imaginile de la frumoasa petrecere pe contul ei de Instagram. Fotografiile au adunat mii de like-uri.

fara descriere

Cât costă o ședință foto cu Daniela Crudu în lenjerie intimă

”Daniela Crudu este, la ora actuală, cea mai scumpă vedetă pentru ședințele foto în lenjerie intimă. E adevărat, nu e deloc inhibată, satisface toate cerințele celui care o plătește. Dar, în fapt, fiecare fotografie care apare cu ea costă în jur de 100 de euro. În plus, dacă îi place vreo ținută, o ia, fără să stea pe gânduri, iar asta se traduce în postări explicite, de reclamă, pe contul ei de socializare. Pe de altă parte, în ultimii ani, ea a băgat mii de euro în operații estetice, are grijă să fie tot timpul aranjată, iar asta costă. Iar la negocieri.... e dură, deși nu pare... Își spune prețul cu zâmbetul pe buze, iar lumea acceptă imediat”, ne-a spus o sursă apropiată de fosta asistentă TV.

Daniela Crudu, campioană la operații estetice

Daniela Crudu a ajuns de curând, din nou, pe mâinile medicilor, pentru că vrea să fie perfectă. Daniela Crudu a decis să îşi facă o liposculptură, care este tot un fel de liposucţie, dar care conturează mai bine formele corpului. Se pare că  nu era mulţumită de felul în care arăta abdomenul ei. Fosta asistentă este de neoprit când vine vorba de operaţiile estetice. Cruduţa şi-a micşorat nasul, şi-a făcut un lifting facial, după care şi-a schimbat forma bărbiei. Cum asta nu ar fi de ajuns, vedeta şi-a mărit bustul, chiar de două ori şi nu în ultimul rând, Daniela Crudu şi-a pus faţete ca la Hollywood.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate