Daniela Crudu a primit o sumă mare de bani de la Seco Dubravko după bătaie: „Nu a fost în zadar. Din banii ăstia îmi refac toată fața și…”

Apropiații spun că Daniela Crudu a primit bani de la Seco Dubravko după bătaia care a băgat-o în spital.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Daniela Crudu a primit o sumă mare de bani de la Seco Dubravko


In articol:

Daniela Crudu a fost bătută în seara de duminică și a ajuns la spital. Lumea showbiz-ului a fost șocată de ce i s-a întâmplat vedetei de televiziune și nici fanilor nu le-a venit să creadă să simpatica fostă asistentă de televiziune a fost agresată de iubitul croat, Seco Dubravko.

Scandalul dintre Daniela Crudu și afacerist ar fi pornit de la o sumă mare de bani pe care bruneta ar fi luat-o din contul lui fără a-i spune. Mai exact, este vorba despre suma de 70.000 de euro, relatează Cancan.

Daniela Crudu a primit o sumă mare de bani de la Seco Dubravko

Daniela Crudu a primit o sumă mare de bani de la Seco Dubravko după bătaie

Pentru a-și răscumpăra greșeala, Seco Dubravko i-ar fi oferit o sumă mare de bani fostei lui iubite. Conform declarațiilor făcute de una dintre prietenele ei, Daniela Crudu s-a gândit deja ce are de gând să facă cu ea.

„Nu-i mare problemă că mi-am „furat-o”. Din banii ăștia îmi refac toată fața și mai trag și ceva pe „dreapta”. Mă tunez și mă refac complet după bătaie. Nu a fost în zadar”, i-ar fi spus Daniela Crudu prietenei ei, conform Cancan.

Citeste si: Daniela Crudu, dezvăluri uluitoare din dosarul de prostituție în care a fost implicată! Fosta asistentă TV avea pseudonimul ”premianta” și câștiga în jur de 1000 de euro pe oră!!!

Daniela Crudu a primit o sumă mare de bani de la Seco Dubravko

Mai mult decât fosta asistentă de televiziune nu ar fi atât de afectată de episodul tulburător prin care a trecut.

„În timp ce o țară întreagă a fost șocată de evenimentul violent în care ea a fost implicată. Daniela pare să fie extrem de fericită acasă. Se pare că situația nu-i chiar așa de tragică, pe cât e prezentată. Ea se laudă că a ieșit pe plus după tot acest episod violent și e chiar bucuroasă de faptul că s-a ales cu o sumă frumușică”,  a spus o sursă din anturajul Danielei Crudu, pentru sursa mai sus citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate