Daniela Crudu a revenit în mediul online! Prima imagine publicată, după bătaia primită de la Seco Dubravko

Daniela Crudu și-a deschis pagina de Instagram, la o săptămână de la bătaia primită de la Seco Dubravko

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Daniela Crudu și-a deschis pagina după bătaia de la Seco Dubravko


In articol:

Daniela Crudu și-a închis pagina de Instagram după bătaia primită de la iubitul croat. La o săptămână de la episodul violent cu Seco Dubravko, ea și-a deschis din nou conturile de pe relețele de socializare.

Daniela Crudu și-a deschis pagina după bătaia de la Seco Dubravko

Urmărită de apoape 700.000 de fani, Daniela Crudu a și publicat prima fotografie pe pagina ei. „Doar energii pozitive”, a scris ea, semn că își dorește doar să treacă cât mai repede peste episodul violent de duminica trecută.  În doar câteva minute, a strâns mii de aprecieri din partea fanilor, semn că mulți așteptau ca frumoasa brunetă să revină în mediul online.

Citeste si: Nu doar bărbaţii au boală pe Daniela Crudu! Bruneta a fost agresată de o femeie de Revelion: “Fă, ce te uiţi la iubitul meu?” Incredibil ce a urmat după aceea!

Citeste si: Daniela Crudu şi-a pus silicoane când era minoră! Operaţia nu s-a făcut decât după ce tatăl ei a semnat că e de acord: "Domnul Crudu şi-a asumat acest risc"

Daniela Crudu a primit o sumă mare de bani de la Seco Dubravko după bătaie

Pentru a-și răscumpăra greșeala, Seco Dubravko i-ar fi oferit o sumă mare de bani fostei lui iubite. Conform declarațiilor făcute de una dintre prietenele ei, Daniela Crudu s-a gândit deja ce are de gând să facă cu ea.

„Nu-i mare problemă că mi-am „furat-o”. Din banii ăștia îmi refac toată fața și mai trag și ceva pe „dreapta”. Mă tunez și mă refac complet după bătaie. Nu a fost în zadar”, i-ar fi spus Daniela Crudu prietenei ei, conform Cancan.

Daniela Crudu și-a deschis pagina după bătaia de la Seco Dubravko

Mai mult decât fosta asistentă de televiziune nu ar fi atât de afectată de episodul tulburător prin care a trecut.

„În timp ce o țară întreagă a fost șocată de evenimentul violent în care ea a fost implicată. Daniela pare să fie extrem de fericită acasă. Se pare că situația nu-i chiar așa de tragică, pe cât e prezentată. Ea se laudă că a ieșit pe plus după tot acest episod violent și e chiar bucuroasă de faptul că s-a ales cu o sumă frumușică”,  a spus o sursă din anturajul Danielei Crudu, pentru sursa mai sus citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate