Daniela Crudu, declaratii halucinante despre despartirea de Nila! "Eu ii faceam porumb fiert si ii cumparam pepene, iar el se distra cu alta! Am vrut sa fac o familie cu el, dar el... " - Afla totul despre despartirea celor doi chiar din gura brunetei!

Daniela Crudu si fotbalistul celor de la Steaua si-au spus ADIO dupa trei ani de relatie. El a inselat-o grav in ultimul an si asta a pus capac relatiei dintre cei doi.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriere"In ultimul an a inceput sa fie mai rau. Nu mai ieseam deloc pe nicaieri, nu m-a scos nici macar el in oras, nici in Bucuresti, nici la Valcea. As fi facut orice pentru el, m-as fi mutat din tara pentru a fi impreuna, dar nu ma asteptam la asta. Nu banuiam ca ar avea pe altcineva.", a povestit cu sufletul indoit Cruduta la Acces Direct.

fara descriereBruneta a marturisit ca si-ar fi dorit sa intemeieze o familie cu fotbalistul, dar acesta nu si-a dorit acest lucru. "Eu mi-am dorit sa fac o familie frumoasa cu el, sa ii fac copii multi, sa umplem curtea la parintii lui acolo, dar se pare ca n-a fost sa fie.", a mai spus Daniela.

fara descriereTotul a inceput de aproape un an de zile de cand relatia dintre ei s-a racit, iar Mihai se pare ca si-a gasit pe altcineva la Valcea. "El nu m-a scos niciodata intr-o vacanta, ma rugam de el sa mergem acasa la parintii lui, sa mergem sa vizitam manastirile din zona, sa mai fac si eu ceva. El nu a mai dorit sa ma duca. Inainte mergeam saptamanal la ai lui, dar acum mi-a interzis sa mai merg acolo. Atunci am inceput sa imi pun semne de intrebare si am zis sa il testez. El era foarte rece. Acum doua saptamani i-am trimis asa un mesaj, la misto, si i-am zis sa ne despartim, ca vad ca el nu mai parea fericit. Eu doar doream sa il motivez, sa nu mai doarma pe el. El mi-a zis ca ce relatie mai rezista in 2014? Apoi, in 10 minute a plecat la Valcea. Dupa asta, n-am crezut ca ne despartim si am inceput sa ma interesez de el si am aflat ca avea o relatie in paralel cu fata asta din Valcea inca din februarie. Eu l-am crezut mereu cuminte. Am inteles de la prietenii lui ca nu doar cu fata asta m-a inselat, ci cu mai multe fete de acolo. Cand am aflat, l-am sunat si i-am spus ca Dumnezeu are grija de toti. Mi-a facut un circ si nu a recunoscut ca m-ar fi inselat. Eu il asteptam cu mancare acasa, ii cumparam pepene, ii faceam porumb fiert, de toate si el ma suna si imi spunea ca mai ramane la Valcea. Asta m-a durut ca l-am iubit cu tot sufletul meu, am vrut sa fac pasul asta, dar el nu si-a dorit el.", a mai explicat bruneta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate