Daniela Crudu, față în față cu iubitul bătăuș! Bruneta l-a dat în judecată pe croat și e așteptată să-l înfrunte azi, în instanță

Daniela Crudu și iubitul bătăuș s-ar putea întâlni azi prima dată după bătaia încasată de vedetă de la croat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Daniela Crudu și iubitul croat sunt așteptați azi la Judecătoria Sectorului 6 pentru prelungirea ordinului de protecție de care vedeta a beneficiat după bătaia dură încasată de la bărbat. Cruduța are statut de reclamant în proces, iar Sego este pârât. Conform informațiilor WOWbiz.ro, sunt șanse mici ca Daniela să se prezinte astăzi în fața instanței.

fara descriere

Surse din apropierea vedetei spun că, deși Crudu a suferit o fractură nazală și o spaimă vecină cu moartea, aceasta pare mai degrabă înclinată să-l ierte pe iubitul bătăuș. Dovadă în acest sens este și faptul că Daniela nu a depus plângere penală împotriva croatului, astfel că poliția nu a avut ce să-i facă acestuia.

Cruduța l-ar cam ierta pe croat

fara descriere

Procedura în astfel de cazuri, când este o situație de violență domestică, este obținerea unui ordin de protecție împotriva agresorului, astfel încât victima să fie în siguranță provizoriu, pentru 5 zile. Ulterior, dacă lucrurile continuă să degenereze, victima trebuie să solicite instanței prelungirea ordinului de protecție, chiar și până la 6 luni.

fara descriere

Citeste si: Primele imagini cu Daniela Crudu după ce a ieșit din spital. A încercat cu disperare să-și ascundă fața

Citeste si: Detaliul incredibil de la balconul casei în care s-a ascuns Daniela Crudu, după bătaia încasată de la milionarul croat

Citeste si: Daniela Crudu trebuie să înveţe din lecţia de viaţă a Nicoletei Guţă! Manelista a fost bătută în noaptea nunţii, dar şi-a iertat soţul şi a avut o căsnicie de coşmar!

Weekendul trecut, Daniela Crudu a fost agresată de iubitul ei, într-o criză violentă de gelozie. Bruneta a mers s-a prezentat la spital cu fractură de piramidă nazală și contuzii la picior, însă a refuzat internarea și a plecat singură acasă. Ulterior, din cauza durerilor insuportabile, Crudu s-a întors la camera de gardă și a anunțat poliția.

  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate