Daniela Crudu, nerăbdătoare să devină mămică: "Ce contează tatăl? E un băiat"

Daniela Crudu a crezut că este gravidă după ce i-a întârziat menstruaţia timp de 3 luni. Vedeta susţine că nu este gravidă momentan, însă i-ar plăcea să aibă un copil.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

”Măi, nu sunt însărcinată. Mi-a întârziat menstruaţia şi acest lucru mi-a dat de bănuit că sunt însărcinată. Nu mi-a mai venit de 3 luni! Ce contează tatăl?! E un băiat… Voia, nu voia, trebuia să îşi asume, nu avea încotro”, a declarat Daniela Crudu pentru Cancan.

”Mă văd în postura de mămică. Îmi doresc un copil. Vreau să fie băiat, pentru că noi, acasă, am fost numai fete, eu şi sora mea, aşa că îmi doresc un băiat”, a precizat vedeta.

Daniela Crudu şi-a schimbat silicoanele

Daniela Crudu, care a împlinit recent 29 de ani, şi-a schimbat de curând silicoanele. La întoarcerea din Madagascar, vedeta a trecut pe la estetician, unde şi-a făcut un nou implant mamar. Daniela Crudu îşi pusese silicoane în urmă cu 12 ani.

“De-a lungul timpului, Daniela a apelat la medicul Vitalie Stan pentru că a fost mulţumită de modul în care lucrează, de profesionalismul lui. De fiecare dată când s-a operat, nu a întâmpinat neplăceri, motiv pentru care şi-a adus şi prietenele, dar şi sora, şi mama pentru a le face mai frumoase. Daniela s-a operat la începutul acestei săptămâni la sâni. Voia un bust mai mare. Acum 12 ani când s-a operat, domnul doctor i-a pus silicoane de 280 ml, de data aceasta a optat pentru proteze un pic mai mari. Se simte foarte bine, trebuie să poarte o proteză şi să nu facă efort deloc”, declarau surse din anturajul vedetei.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate