Daniela Crudu, primele declarații după bătaie: "Dacă nu fugeam, mă omora"

Daniela Crudu trece prin cel mai negru episod din viața ei. Fosta asistentă TV se recuperează după loviturile puternice încasate

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Daniela Crudu trece prin cel mai negru episod din viața ei. Fosta asistentă TV se recuperează după loviturile puternice încasate de la cel care până de curând era iubitul ei, un milionar croat pe nume Seco Dubrabko.
Obișnuită cu aparițiile televizate, chiar și atunci când numele ei este legat de anumite scandaluri mondene, de data aceasta Cruduța s-a retras și a evitat contactul cu presa.
Speriată de ceea ce i s-a întâmplat, bruneta a preferat să se recupereze în casa părintească și să încerce să uite de tot ceea ce i s-a întâmplat.
Imaginile o bântuie, însă, și acum.
La rugămintea fostului ei coleg de emisiune Dan Capatos, Daniela Crudu i-a oferit acestuia câteva declarații scurte.

„Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, a spus Cruduța.

Citeste si: Detalii de ultimă oră despre Daniela Crudu. Tatăl ei a rupt tăcerea și a spus cum se simte în acest moment fosta asistentă tv

 

fara descriere

Coșmarul prin care a trecut Daniela Crudu, povestit de sora ei: „În drum spre casă, a început să îi dea. I-a dat la față”

ANA CRUDU - sora Danielei: Fiind beat și gelos, în drum spre casă a început să îi dea. I-a dat la față, știi? Cum conducea el din dreapta acolo. I-a venit, probabil, nebunia la cap, eu știu... Când ești gelos își vine nebunia la cap.
Bruneta a refuzat să depună plângere pe numele agresorului, așa că polițiștii sunt legați de mâini. Cu toate că ea a sunat la 112 și s-a plâns că e victima violenței domestice, la spital ar fi spus că s-ar fi lovit în urma unui accident. Bărbatul trebuia să ajungă la audieri astăzi, dar nu a mai fost chemat, astfel că a părăsit țara.

Citeste si: Iubitul Danielei Crudu nu va fi audiat de procurori

 

ANA CRUDU - sora Danielei: Știu doar că avea bilet să plece astăzi și cred că a plecat, pentru că nu a depus Daniela plângere și e liber să plece, nu? Să scape de el, nu mai vrea să audă de el. Și pentru ce să depună plângere? Să fie obligată să se mai vadă pe aici, să vină el pe aici? Nu are ce să mai caute. Vrea să plece de tot, să nu îl mai vadă, să nu mai audă de el!

Dacă se răzgândește, are 90 de zile la dispoziție să facă plângere. În lipsa ei, însă, s-ar putea ca nici ordinul de restricție să nu fie prelungit. În momentul de față - croatului îi este interzis să se apropie de Daniela la o distanță mai mică de 200 de metri.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate